Cool Stuff

Joaquin Phoenix, de la Joker la Napoleon Bonaparte

Joaquin Phoenix, câștigătorul premiului Oscar pentru „Joker”, va intra în pielea lui Napolen Bonaparte.

Joaquin Phoenix, câștigătorul premiului Oscar de anul trecut pentru rolul lui Joker, intră în pielea unui nou personaj legendar. Actorul îl va interpreta pe Napoleon Bonaparte în „Kitbag”, regizat de Ridley Scott.

Potrivit Deadline, filmul va fi produs de 20th Century Fox și intră în producție anul viitor. „Kitbag” va prezenta unele dintre cele mai cunoscute bătălii duse de Napoleon, dar și modalitatea prin care mintea sa strategică se îmbina perfect cu tactica ambițioasă și implacabilă.

Viitorul proiect cinematografic se vrea o „privire personală asupra originilor lui Napoleon și a urcării sale rapide și nemiloase în ierarhie, prin prisma relației lui cu soția sa, Josephine”.

Scenariul este semnat David Scarpa, care a scris și lungmetrajul lui Scott din 2017 „All the Money in the World”. Înainte de „Kitbag”, Ridley Scott va regiza „Gucci”, filmările urmând să înceapă în martie, în Italia. Lady Gaga va fi Patrizia Reggiani, cea care l-a ucis pe șeful Gucci, Maurizio Gucci, și va juca alături de Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver și Jared Leto.

Și Joaquin Phoenix mai are alte proiecte în desfășurare și între timp, va apărea în „C'Mon C'Mon”, cu Gaby Hoffman și Jaboukie Young-White. De asemenea, el lucrează și la continuarea filmului „Joker”.

FOTO: Deadline

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.