Kiss Music News

Andreea Bălan a dezvăluit cât de greu îi este „să fie o mamă singură”

Andreea Bălan a vorbit despre ce înseamnă să fie „o mamă singură”.

Andreea Bălan postează adesesea fotografii adorabile, în care apare cu zâmbetul pe buze, alături de cele două fetițe ale sale, Ella Maya și Clara. Însă, artista nu a vorbit până acum despre partea dificilă a faptului că este o mamă singură, situație cu care se confruntă o mulțime de alte femei din România.

Cântăreața a fost invitată recent într-o emisiune TV, alături de Ella Maya și Clara, și a vorbit cu emoție despre rolul său de părinte. Artista a declarat că, de când s-a separat de George Burcea, îndatoririle sale de părinte i se par mult mai dificile, ținând cont de faptul este „o mamă singură”.

Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumatate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan i-a organizat recent o petrecere fetiței sale, Ella Maya, care a împlinit 4 ani, ar cu acest prilej artista a transmis pe rețelele de socializare mesaje emoționante pentru fiica ei.

„Sunt cea mai fericită când le văd pe Ella și Clara fericite. Azi @ellamaya.official împlinește 4 anișori frumoși. Acești ani în care am descoperit cea mai profundă și necondiționată formă de iubire, au trecut într-o clipă și parcă ieri o țineam în brațe pentru prima oară. Tot ceea ce contează pentru mine, este ca Ella și Clara să fie împlinite, sănătoase și să aibă parte numai de lucruri frumoase. La mulți ani iubita mea prințesă”, a scris Andreea Bălan pe Instagram în urmă cu două zile.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.