Cool Stuff

FOTO | Destinație de poveste: Căsuța de Hobbit, din Vâlcea

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să dormi într-o căsuță de Hobbit?

Dacă ai urmărit cu sufletul la gură fiecare film din trilogia „Stăpânul Inelelor, atunci cu siguranță ți-ar plăcea să ajungi măcar o dată în ținutul hobbiților. Dar te-ai gândit vreodată cum ar fi să dormi într-o căsuță de Hobbit?

În satul Perișani, din județul Vâlcea, se află o astfel de căsuță, desprinsă din basme, chiar la poalele munților Cozia. În această regiune se afă Țara Loviștei, o rezervație naturală, de o frumusețe deosebită. Așa că toți cei care ajung aici, vor fi cuceriți de peisajele zonei, dar și de proiectul soților Popescu. Aceștia au creat „Tărâmul de vis”, care include trei locaţii inedite: Căsuţa de Hobbit, un threehouse Căsuţa din Poiana şi Casa din Piatra. 

Astfel, turiștii care ajung în satul Perișani, se pot caza într-un loc de basm, departe de agitația din oraș, bucurându-se de aerul proaspăt și de liniștea din această zonă.

Căsuța de Hobbit din Vâlcea seamănă foarte mult cu căsuțele din trilogia „Stăpânul Inelelor”, având ferestrele rotunde, o ușă circulară din lemn și pereții din piatră. De asemenea, turiștii vor avea ocazia de a-i vedea pe Gandalf, Frodo sau Legolas, în mărime naturală. Iar cei care își doresc să se relaxeze, se pot bucura de un jaccuzi cu masaj sau de un ciubăr cu apă fierbinte, direct sub cerul înstelat.

Căsuța de Hobbit are trei dormitoare, o baie și un living cu bucătărie open space și șemineu. Astfel, locația poate găzdui în jur de nouă persoane. Iar peste zi, poți vizita Parcul Național Cozia, unde vei putea admira peisaje minunate, dar și câteva mănăstiri, printre care Mănăstirea Turnu și Mănăstirea Cozia, din Călimănești.

Foto: Facebook

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.