Cool Stuff

VIDEO | „Die Hard” revine? Ce mai pune la cale Bruce Willis!

Ne pregătim pentru un nou „Die Hard”? Iată imaginile care au pus fanii pe jar!

Rumer Willis, fiica actorului Bruce Willis, a pus internetul pe jar după ce a postat un clip cu ceea ce pare a fi teaser-ul pentru un nou film din seria „Die Hard”. Tânăra a postat imaginile pe contul său de Twitter folosind hashtag-ul DieHardIsBack, dar nu a adăugat niciun detaliu în plus.

Nici clipul nu ne oferă prea multe informații! În cele 15 secunde, îl putem vedea pe Bruce Willis din nou în pielea personajului care l-a consacrat, John McClane, care se îndreaptă către un grup de inamici, pe care este pregătit să îi înfrunte. În plus, teaser-ul mai spune că „Pe măsură ce o poveste se termină, începe una nouă” și indică o dată a lansării.

Acum, cum toții ne întrebăm despre ce e vorba? Este un film, este o reclamă? 2020 a fost un an plin de surprize mai mult sau mai puțin plăcute, așa că nu ar fi de mirare dacă în timpul pandemiei s-a filmat un nou „Die Hard”.

Fanii filmului s-au grăbit să comenteze la tweet-ul lui Rumer, în speranța că într-adevăr vor avea parte de o nouă producție. „Dacă te joci cu sentimentele mele, eu voi fi personajul negativ în următorul Die Hard [...] 2020 are nevoie de asta” sau „Voi avea nevoie de mai multe informații ... cum ar fi ... acum ... te rog!” au fost doar câteva dinte comentariile fanilor încântați de noile imagini.

La un moment dat, „Die Hard 6” era în curs de producție în studiourile 20th Century Fox, dar în urma fuziunii sale cu Disney, nu a ajuns niciodată la final. Conform Comicbook, Disney a fost totuși interesat să creeze o serie TV intitulată „McClane” în locul unui alt film. Și așteptăm cu nerăbdare să aflăm ce se va întâmpla!

VIDEO: Twitter @TheRue

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.