Hot On Kiss

Andreea Dumuță dă formă și culoare motivelor tale de bucurie, la Kiss FM

Hai să rescriem 2020 și să găsim împreună 2020 de motive de bucurie... într-un an care nu a fost tocmai extraordinar.

2020 e un an în care cu toții ne-am facut planuri, apoi cineva a râs de ele... Un an în care fiecare lună ne-a făcut să căutăm butonul de “skip”. Dar la Kiss FM îi mai dăm o șansă!

Distanțări nedorite, planuri stricate, vacanțe anulate și nave extraterestre confirmate de Pentagon! Până aici! E timpul să echilibrăm balanța! Spune-ne ce te face fericit și hai să adunăm cât mai multe motive de bucurie.

Unii dintre voi ne-ați spus de „roșiile plantate pe balcon”, de „căștile neîncurcate”, sau de „gustul dulceței de gutui”. Noi am adunat toate motivele voastre, iar cu ajutorul Andreei Dumuță le-am dat formă și culoare.

Cine este Andreea Dumuță?

Andreea Dumuță realizează ilustrații digitale încă din perioada liceului, iar printre artiștii care au influențat-o în carieră se numără și Audra Auclair. Portofoliul ei cuprinde diverse ilustrații digitale inspirate din filmele ei preferate, sau de diferiți politicieni din România.

Ilustrațiile Andreei Dumuță sunt realizate în linii clare, în culori aprinse, și cuprind elemente narative inedite: cranii, tigri, vulpi, sau elemente din cultura autohtonă.

Într-un interviu pentru UtopiaBalcanica, Andreea a dezvăluit că prima ei comandă pe bani serioși a venit partea unei trupe punk din LA. Apoi, au urmat o serie de ilustrații pentru un concurs de proză scurtă, organizat de o publicație din Canada.

 

Iar dacă vrei să vezi cum arată creațiile ei, o poți urmări pe Instagram, unde are 200k de urmăritori!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.