Kiss Music News

FOTO | Maluma, din nou îndrăgostit. Cum arată noua lui iubită!

Maluma are o nouă iubită. Uite cum arată cea care l-a cucerit pe artist!

În urmă cu o lună, Maluma suferea după fosta sa iubită, Natalia Barulich, care l-a părăsit pe artist, pentru Neymar. Acum, artistul columbian pare să își fi revenit din punct de vedere sentimental, mai ales că paparazzi l-au surprins deja în compania unei alte femei.

Maluma a fost fotografiat în weekend, alături de o tânără misterioasă, pe străzile din L.A. Conform DailyMail, noua parteneră a lui Maluma este Susana Gomez.

În imaginile surprinse de paparazzi, cei doi poartă hanorace identice, iar Susana este extrem de apropiată de Maluma.

Cine este fosta iubită a lui Maluma

În trecut, Maluma a format un cuplu cu modelul Natalia Barulich, alături de care a apărut și în videoclipul piesei „Felices los 4”. Însă, cei doi s-au despărțit anul trecut, iar la scurt timp, Natalia a confirmat că formează un cuplu cu fotbalistul Neymar. În urma acestor vești, Maluma a lansat piesa „Hawaii”, iar fanii au considerat că noua melodie este de fapt o dedicație pentru Natalia.

De ce s-au despărțit Maluma și Natalia Barulich?

Natalia Barulich a fost invitată în emisiunea lui Danny Morel, unde a povestit că relația cu Maluma a fost una extrem de „toxică”.

Natalia a fost împreună cu Maluma timp de doi ani, iar în anumite momente ale relației, aceasta a simțit că oferă mult mai mult, decât iubitul ei.

Simțeam că ofer 1000% în acea relație, dar eu primeam în schimb 20%. Erau zile în care primeam mai multă afecțiune sau atenție, iar asta m-a făcut să rămân alături de el. Era cald, era rece… însă simțeam că trăiesc pentru el”, a dezvăluit Natalia Barulich.

După despărțirea de starul columbian, Natalia a povestit că a avut perioade în care s-a simțit optimistă, însă a avut și zile în care a fost tristă și în ciuda tuturor provocărilor prin care a trecut în relația cu Maluma, aceasta îi duce uneori dorul fostului său iubit.

„Erau zile în care mă simțeam mai puternică decât alții, dar apoi mă întristam, îmi era dor de acea relație într-un fel, dar pentru mine totul a fost atât de toxic. Îmi e dor de ideea pe care o creasem în mintea mea, care de fapt nu a existat niciodată.

Am renunțat la job-ul meu, călătoream prin toată lumea pentru a fi alături de el, îl iubeam atât de mult, iar când ești îndrăgostit, ești pur și simplu orbit…”, a dezvăluit Natalia Barulich.

Maluma și Jennifer Lopez?

Maluma a apărut recent pe coperta revistei Billboard, alături de Jennifer Lopez, după ce aceștia au lansat împreună două piese și un videoclip super hot. De asemenea, cei doi artiști vor lansa și o comedie romantică – „Marry Me”, care va ajunge în cinematografe de Valentine’s Day.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.