Cool Stuff

FOTO | Ți-o mai amintești pe mama lui Stifler din „American Pie”. Cum arată acum actrița la care visau toți adolescenții!

Cm arată la 59 de ani Jennifer Coolidge, mama lui Stifler din „American Pie”.

Jennifer Coolidge i-a făcut pe mulți adolescenți să viseze la ea după apariția din filmul „American Pie”. Mama lui Stifler a devenit un adevărat fenomen, iar actrița a ajuns cunoscută la nivel Mondial datorită interpretării ei sexy.

Ulterior, Jennifer Coolidge a mai apărut într-un film cu mare success la public, seria „Legally Blonde”, unde a jucat alături de Reese Witherspoon.

Anul trecut, la aniversarea de 20 de ani de la lansarea filmului, aceasta a vorbit și despre relația dintre ea și Eddie Kaye Thomas, interpretul lui Finch, cel cu care a avut o aventură în „American Pie”. La acea vreme, se zvonea că relația dintre cei doi ar fi trecut dincolo de marele ecran, însă ea a clarificat stuația.

„După film, a locuit în casa mea pentru o vreme, însă nu a fost nimic cu implicare romantică. A închiriat o cameră la mine acasă. Nu le spuneam prietenilor că locuiește acolo, îmi plăcea să îi surprind când își făcea apariția pe hol. Locuia în camera de vizavi de mine. Avea iubite”, a mărturisit actrița.

De asemenea, Jennifer recunoaște că producția a fost rampa ei de lansare și spune că nu știe cum ar fi arătat cariera sa fără acel rol. „Slava Domnului pentru filmul ăla, pentru că nu știu ce aș fi făcut dacă nu ar fi existat. Înainte de el, am apărut doar în Seinfeld, în rolul unei iubite a lui Jerry. American Pie mi-a deschis ușa către alte joburi, chiar dacă a fost un rol mic”, a declarat ea.

În vârstă de 59 de ani, Jennifer Coolidge arată la fel de sexy ca pe vremea când făcea furori în rolul mamei lui Stifler.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.