Cool Stuff

Noi detalii despre sezonul 3 din serialul „You”! Cine li se alătură lui Joe și Love?

Netflix a dezvăluit cine sunt cei doi actori care alătură distribuției din „You”!

La începutul acestui an, Netflix a confirmat al treilea sezon pentru serialul „You”. Însă de atunci, nu am mai aflat nimic nou! În cele din urmă, platforma de streaming a dezvăluit mai multe detalii despre viitorul thriller-ului psihologic.

Potrivit Netflix, Shalita Grant și Travis Van Winkle li se vor alătura lui Penn Badgley și Victoriei Pedretti pe platourile de filmare.

Shalita Grant, cunoscută mai ales pentru rolul agetului special Sonja Percy din NCIS, va intra în pielea lui Sherry. Actrița va portretiza o „mamă-influencer care pare o persoană cu picioarele pe pământ, dar de fapt este extrem de răutăcioasă și doar se preface că o acceptă pe Love în cercul ei de prieteni”.

Cel de-al doilea actor care va avea, de asemena, un rol important este Travis Van Winkle. Actorul cunoscut pentru rolurile sale din „Friday the 13th”, „Transformers” sau „Meet the Spartans” va interpreta rolul bogătașului Cary, „care îl invită pe Joe în cercul său de prieteni”.

Așadar, se pare că în următorul sezon atât Joe, cât și Love vor cunoaște persoane noi, își vor extinde grupul de prieteni și ne putem aștepta la și mai multă acțiune.

Ce se va întâmpla cu Joe în următorul sezon?

Potrivit Teen Vogue, Caroline Kepnes, autoarea cărților care stau la baza serialului, a terminat cea de-a treia carte intitulată „You Love Me”, care va fi lansată în luna aprilie a anului viitor. În plus, ea a dezvăluit că următorul volum este deja în lucru, așa că ne putem aștepta și la cel de-al patrulea sezon din „You”.

„Joe este cu adevărat mândru de el însuși, deoarece mulți oameni aflați în situația lui ar ajunge într-o zonă foarte neagră după ce au trecut prin ceea ce a trecut el, în a doua carte.”, a declarat Kepnes pentru Entertainment Weekly. „El decide că va fi o persoană mai bună și este foarte mândru de el însuși pentru asta”, a adăugat autoarea.

Deocamdată nu se știe când va fi lansat cel de-al treilea sezon, însă dacă nu ai apucat să le vezi pe primele două, le găsești pe Netflix!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.