Cool Stuff

FOTO | Fanii serialului „Emily in Paris” vor fi șocați. Cum arăta înainte actorul care îl interpretează pe Gabriel!

Uite cum arăta înainte bucătarul Gabriel din serialul „Emily in Paris”.

Serialul „Emily in Paris a cucerit deja o mulțime de doamne și domnișoare, iar acest lucru nu este deloc surprinzător. Ținutele fashion, restaurantele de lux și prezentările de modă sunt doar elementele de culoare ale serialului.

Însă, povestea se concentrează asupra lui Emily, o tânără din Statele Unite, care ajunge să lucreze în Paris, la o agenție de marketing. Povestea evoluează în jurul ei, iar aceasta cunoaște tot felul de personaje de-a lungul aventurii sale în Paris. Iar printre cele mai importante personaje se numără bucătarul Gabriel, interpretat de chipeșul actor – Lucas Bravo.

Fanii serialului au fost surprinși când au văzut cum arăta actorul, înainte de a juca în noua producție Netflix. Acesta a lucrat în trecut ca model, și avea un look total diferit față de cel din serial.

Lucas Bravo are 32 de ani și este model și actor. Înainte ca el să apară în „Emily in Paris”, el a mai jucat și în alte în alte seriale și filme, precum „Caprice”, „Sous le soleil de Saint-Tropez”, „Plus belle la vie”, „Beautiful injuries”, „La crème de la crème”. El este reprezentat de agenția Viva Model Management din Paris.

Criticii s-au arătat nemulțumiți de faptul că serialul cuprinde destul de multe clișee despre francezi. Lucas Bravo a vorbit într-un interviu pentru Cosmopolitan despre acest lucru. „Într-un fel, cred că au dreptate. Portretizăm clișeele și prezentăm o singură viziune asupra Parisului. Dar este unul dintre cele mai diverse orașe din lume. Avem atât de multe moduri de a gândi, cartiere diferite. O viață nu ar fi suficientă pentru a cunoaște tot ceea ce se întâmplă în Paris”, a declarat actorul.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.