Cool Stuff

FOTO | Blake Lively, ținta glumelor pe internet după ce a postat o fotografie editată în Photoshop

O fotografie picioarele lui Blake Lively a devenit virală. Iată ce s-a întâmplat!

Blake Lively și Ryan Reynolds sunt mereu o sursă de inspirație pentru fanii lor. Pornind de la discursul lor despre nunta care au organizat-o pe o plantație și până la glumele pe care și le fac unul altuia, ei sunt mereu în atenția tuturor.

Acum, actrița din „Gossip Girl” a pus internetul pe jar din nou! Ea a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de soțul ei, îndemânându-și urmăritorii să meargă la vot. „A fost prima dată pentru Ryan. Se înțelege de ce era speriat. Totul s-a întâmplat atât de repede. Foarte repede. A plâns. M-am prefăcut și eu că plâng. Apoi și-a sunat toți prietenii. #Voteearly”, a scris ea în descriere.

Totuși, altceva le-a atras atenția fanilor. Faptul că pantofii actriței –  o pereche de sandale cu toc și bretele maronii – păreau desenați.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar fotografia a devenit în scurt timp virală. „Cineva să-mi spună că nu sunt nebun și că Blake Lively și-a desenat în Photoshop o pereche de pantofi pentru poza ei”, a scris un fan pe Twitter.

Acum, judecând după imaginea postată de Ryan, așa se pare – soția sa era, într-adevăr desculță. Însă, nu cunoaștem motivul pentru care ea și-a desenat pantofii. Pe de o parte, poate ea nu își dorește ca picioarele ei „să umble” libere pe internet, ceeea ce este lesne de înțeles, sau pur și simplu a fost tot una dintre glumele cu care ne-a obișnuit.

„Este pentru prima dată când votez în America. Aș dori să-i mulțumesc soției mele Blake pentru că mi-a făcut această ocazie să fie una specială. A fost super înfricoșător la început, apoi interesant și acum sunt puțin obosit. Dar mândru”, a scris actorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.