Kiss Music News

Alex Parker lansează „I Need You”, alături de Bastien

Alex Parker ne surprinde cu un nou single „I Need You”, lansat în colaborare cu Bastien.

Alex Parker ne surprinde cu un nou single „I Need You”, lansat în colaborare cu Bastien. Piesa surprinde energia și emoția unei povești de dragoste, iar clipul cuprinde imagini hot cu frumoasa Geani Olaru

Noul single „I Need You” a fost compus de Alex Parker, Jorge, Marius Dia și Bastien, și a fost lansat prin casa de discuri Creator Records, care a fost înființată în urmă cu un an.

De-a lungul timpului, Alex Parker a colaborat cu artiști mari din România, printre care Antonia, Delia și Morandi, atât ca producător unde a scris, produs și mixat peste 50 de single-uri, cât și în calitate de artist. A urcat pe marile scene ale unor festivaluri precum „Untold" și „Neversea" și a fost primul DJ care a mixat dintr-o turbină eoliană aflată la o înălțime de 100 de metri, iar cascadoria sa a fost prezentată și în DjMag, una dintre cele mai importante reviste de muzică EDM din lume.

De curând, Alex Parker a acceptat provocarea noastră și a mixat în cadrul proiectului „Heartbeats of Romania Act”, iar tu poți urmări momentul său, chiar aici.

Alex Parker și-a început cariera în anul 2016 cu hitul „Tropical Sun" la care a lucrat împreună cu Marius Moga și astfel devine cunoscut la nivel internațional. În 2017 colaborează cu Alexandra Stan pentru „Syncronize", dar și cu Misha Miller pentru piesa „Fix Your Heart", iar in 2018 lansează „Puffin' you", „Not a Goodbye" și „Secrets".

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.