NEWS

FOTO | Arnold Schwarzenegger, operat pe cord deschis pentru a doua oară. Cum se simte actorul acum!

Arnold Schwarzenegger a suferit o nouă intervenție pe cord deschis, a doua operaţie la care este supus în ultimii doi ani.

Arnold Schwarzenegger a suferit o nouă intervenție pe cord deschis, aceasta fiind a doua operaţie la care este supus în ultimii doi ani. Actorul le-a transmis fanilor că „se simte fantastic”, după ce a trecut printr-o operație de înlocuire a unei valve aortice.

În vârstă de 73 de ani, Schwarzenegger a anunţat, pe Instagram, că se recuperează, publicând o fotografie din spital. El a mai povestit că după operație, s-a plimbat pe străzile din Cleveland, însă nu a precizat când a avut loc intervenţia chirurgicală.

„Mulţumesc echipei medicale de la Cleveland Clinic, am o nouă valvă aortică care merge cu noua mea valvă pulmonară de la ultima operaţie", a spus actorul. "Mă simt fantastic şi am mers deja pe străzile din Cleveland şi m-am bucurat de statuile voastre uimitoare. Mulţumesc fiecărui doctor şi fiecărei asistente din echipă!”, a scris el.

În 2018, Schwarzenegger a fost operat pentru prima dată, la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, pentru a înlocui o valvă pulmonară din cauza unui defect cardiac congenital. 

Actorul, care a fost și guvernatorul Californiei în perioada 2003-2011, a revenit, anul trecut, în franciza „Terminator” pentru al şaselea film, „Terminator: Dark Fate”. Producție care a generat încasări de 261 de milioane de dolari în box office, la nivel internaţional.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.