Hot On Kiss

Kiss FM și Alexandru Săvescu îți prezintă cele mai tari motive de bucurie ale săptămânii

Hai să rescriem 2020 și să găsim împreună 2020 de motive de bucurie... într-un an care nu a fost tocmai extraordinar.

2020 e un an în care cu toții ne-am facut planuri, apoi cineva a râs de ele... Un an în care fiecare lună ne-a făcut să căutăm butonul de “skip”. Dar la Kiss FM îi mai dăm o șansă!

Distanțări nedorite, planuri stricate, vacanțe anulate și nave extraterestre confirmate de Pentagon! Până aici! E timpul să echilibrăm balanța! Spune-ne ce te face fericit și hai să adunăm cât mai multe motive de bucurie.

Unii dintre voi ne-ați spus de „scrisoarea de la mama”, de „salata de vinete”, sau de „melodiile românești ale anilor ’90”. Noi am adunat toate motivele voastre, iar cu ajutorul lui Alexandru Săvescu le-am dat formă și culoare.

Cine este Alexandru Săvescu

 

Alexandru Săvescu este un tânăr ilustrator și designer grafic din România, specializat atât în animații, cât și realizarea ilustrațiilor digitale, dar și a celor tradiționale, realizate cu pixul. Lucrările sale au fost expuse în cadrul Book Illustration Competition, în perioada 2015-2017, iar acum, acestea pot fi admirate și pe site-ul său, dar și pe profilul lui de Instagram.

Creațiile lui Alexandru Săvescu sunt inspirate atât de filmele și serialele sale preferate – cum ar fi „Peaky Blinders” sau „War Horse”, cât și de anumite personalități. Astfel, printre ilustrațiile sale vei regăsi și câteva portrete ale unor persoane celebre, printre care Willem Dafoe, Donald Trump, Mark Zuckerberg sau Gregory Peck.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.