Cool Stuff

FOTO | Cum arată Gigi Hadid după naștere. Iată primele fotografii publicate de model!

La o lună de la naștere, Gigi Hadid își surprinde fanii cu o serie de noi fotografii, în care arată extraordinar.

La o lună de la naștere, Gigi Hadid își surprinde fanii cu o serie de noi fotografii, în care arată extraordinar. Celebrul model a profitat de ocazie și le-a transmis și un mesaj important urmăritorilor săi, îndemnându-i să voteze pentru alegerile prezidențiale de pe 3 noiembrie 2020.

Am votat prin corespondență săptămâna trecută cu fiica mea lângă mine, pentru America pe care vreau să o vadă; dar nu doar pentru noi – pentru colegii americani mai puțin privilegiați, cu speranța unei națiuni unite, care este empatică, dar și pentru un lider plin de compasiune”, a scris Gigi Hadid pe Instagram, alături de o serie de fotografii cu detaliile despre vot.

Gigi Hadid a dezvăluit că este însărcinată în cadrul unui interviu video cu Jimmy Fallon, difuzat în emisiunea The Tonight Show With Jimmy Fallon, după ce mai multe surse afirmau că modelul și Zayn Malik vor deveni pentru prima dată părinți.

Gigi Hadid, în vârstă de 25 de ani, și partenerul ei, Zayn Malik, de 27 de ani, au anunțat că au devenit părinți pe 24 septembrie. „Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Este imposibil să încerc să exprim în cuvinte cum mă simt acum. Dragostea pe care o simt față de această mică ființă este dincolo de înțelegerea mea. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru să o numesc a mea și fericit pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris Zayn Malik la vremea respectivă.

În ceea ce privește rolul de părinți, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Us Weekly că atât Gigi, cât și Zayn „se descurcă minunat în rolul de părinți și sunt încântați de fetița lor. Amândoi sunt foarte fericiți. Gigi este foarte entuziasmată de faptul că a devenit mamă și apreciază fiecare moment.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.