Cool Stuff

Zece filme de Halloween, pe care le poți urmări pe Netflix, în acest weekend

Pregătește-ți popcornul și ia un loc pe canapea, pentru că urmează zece filme cu muuuult suspans.

Anul acesta, petrecerile de Halloween nu vor mai fi la fel ca în alți ani, însă, asta nu înseamnă că nu te poți costuma acasă, pentru a te distra alături de cei dragi. În plus, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme de Halloween, pe care le poți urmări pe Netflix, în acest weekend. Pregătește-ți popcornul și ia un loc pe canapea, pentru că urmează zece filme cu muuuult suspans.

Rebecca

„Rebecca" are la bază romanul cu același titlu al scriitoarei Daphne du Maurier, ilustrând povestea unei tinere foarte frumoase (Emilia Pox), care se căsătorește cu Maxim de Winter, un barbat mai în vârstă decât ea. El a devenit recent văduv, după ce soția lui, Rebecca, s-a înecat în misterios. Noua doamnă de Winter provine dintr-un mediu obișnuit, nu este deprinsă cu obiceiurile aristocratice și se trezește în mijlocul unei lumi în care aparențele sunt cele mai importante. Pe lângă toate acestea, lumea din casă o compară constant cu Rebecca, cea care a fost soția lui Maxim, o femeie frumoasă pe care ceilalți o considerau perfectă.

Hubie Halloween

Hubie Dubois (Adam Sandler) își petrece fiecare Halloween, asigurându-se că toți locuitorii din orașul său, Salem, se distrează cu ocazia acestei sărbători, fără să pățească ceva. Însă, anul acesta, un criminal periculos, care a evadat din închisoare, și un vecin misterios, îi dau bătăi de cap lui Hubie. Când oamenii încep să dispară din oraș, Hubie încearcă să convingă poliția că în localitatea lor există monștri, și că doar el îi poate opri.

Cadaver

Vei urmări cum, după un dezastru nuclear, unei familii sărmane și înfometate i se promite o masă copioasă, însă totul contra participării lor la o piesă de teatru. Totul pare ușor de făcut, însă piesa de teatru se ține într-un hotel, acolo unde mai mereu membrii publicului dispar. Povestea devine cu adevărat înfricoșătoare pe parcursul filmului.

The Babysitter: Killer Queen

Când credea că totul a revenit la normal, la doi ani după noaptea din iad, Cole ajunge să trăiască un nou coșmar: viața de liceu. Demonii din trecutul său nu l-au părăsit, ba chiar sunt în continuare dornici de sânge, iar asta nu pare să fie deloc pe placul său.

The Binding

Vei urmări povestea unei tinere care merge în vizită la mama logodnicului său în Italia, iar aici începe o adevărată aventură de speriat, deoarece femeia trebuie să lupte împotriva unui blestem care se abate asupra fiicei sale.

The Paramedic

Este un film pe care trebuie neapărat să-l urmărești în noaptea de Halloween. Angel, un tânăr care ajunge într-un scaun cu rotile din cauza unui accident nefericit, decide că este timpul să se răzbune. El este pregătit să se confrunte atât cu cei care l-au trădat și l-au adus în acest punct, cât și cu femeia care l-a părăsit atunci când avea cea mai mare nevoie de ea.

Silence of the Lambs

O tânără agentă practicantă FBI, Clarice Starling este însărcinată cu investigarea unui caz criminalistic deosebit de dificil, „Buffalo Bill“ un ucigaș viclean care produce o serie de crime, ultima ostatică a lui fiind fiica unui senator american. Victimele criminalului căutat sunt femei, de pe care el, din motive necunoscute, desprinde bucăți de piele. Deoarece în investigațiile ei, agenta nu face nici un progres, va recurge la o tactică neobișnuită. La rezolvarea cazului va căuta să folosească cunoștințele lui Hannibal Lecter, un criminal periculos care își devora victimele. Criminalul psihopat Hanibal, care este de profesie psihiatru, poate să se transpună în situația ucigașului urmărit și să prevadă acțiunile lui în viitor. Soarta face ca el să fie singurul care are indicii relevante referitoare la psihopatul aflat în libertate, supranumit Buffalo Bill pentru că obișnuiește să-și jupoaie victimele. Un târg pe muchie de cuțit se impune între fragila Jodie Foster, înterpretând o tânără și ambițioasa agentă FBI și monstrul obsedat, deși amândoi știu că nu pot avea încredere unul în celălalt.

In the Tall Grass

Atunci când frații Becky și Cal aud strigătele unui băiat pierdut într-un câmp de iarbă înaltă, ei îi sar în ajutor, dar sunt prinși de aceeași forță sinistră, care îi dezorientează și îi desparte. Departe de lume și nereușind să scape din gheara sufocantă a câmpului, ei descoperă că singurul lucru mai îngrozitor decât să te fi rătăcit este să fii găsit.

The Conjuring

Doi specialiști în paranormal, Ed și Lorraine Warren, sunt chemați de familia Perron, terorizată de prezența unor spirite întunecate la ferma lor. Forțați să confrunte puternicul demon, cei doi au de-a face cu cel mai terifiant caz din cariera lor.

Bazat pe o poveste adevărată, The Conjuring îi aduce în rolurile principale pe Vera Farmiga (Lorraine Warren), Patrick Wilson (Ed Warren), Ron Livingston (Roger Perron) și Lili Taylor (Carolyn Perron). Distribuția este completată de Joey King, Shanley Caswell, Haley McFarland, Mackenzie Foy, Kyla Deaver și Sterling Jerins.

Hush

O scriitoare surdă care s-a retras în pădure pentru a duce o viață solitară trebuie să lupte pentru viața ei când un criminal mascat îi apare la fereastră.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.