Kiss Music News

VIDEO | Liviu Teodorescu, cerere în căsătorie ca în filme pentru iubita lui. Iată momentul emoționant!

Liviu Teodorescu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui într-un mod inedit!

Bat clopotele de nuntă în showbiz! Liviu Teodorescu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, iar momentul a fost parcă rupt din filmele de dragoste!

Extrem de emoționat, artistul i-a cerut mâna iubitei sale, Iulia, într-un mod inedit! El a compus o nouă piesă, special pentru acest moment și răspunsul mult așteptat nu a întârziat să apară.

Liviu Teodorescu a dat vestea prin intermediul unei postări pe Instagram și le-a dezvăluit fanilor că cererea în căsătorie a avut loc chiar de ziua ei, după ce i-a organizat o petrecere surpriză. La un moment dat, el a dat play noii piese, iar reacția iubitei sale a fost de neprețuit atunci când a realizat ce se întâmplă.

Cei doi sunt împreună de foarte mult timp, încă de pe vremea liceului, iar cererea în căsătorie a venit după aproape 10 ani de relație.

„Am cerut-o pe Iulia în căsătorie. Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani. Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă”, a povestit artistul. Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult”, a fost mesajul artistului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.