Cool Stuff

FOTO | Emily Ratajkowski a anunțat că este însărcinată, pozând nud pentru o revistă celebră

Emily Ratajkowski a dezvăluit că este însărcinată printr-un pictorial nud!

Supermodelul Emily Ratajkowski așteaptă primul ei copil, împreună cu soțul său, actorul american, Sebastian Bear-McClard. Cuplul a ținut totul secret, iar acum viitoarea mămică a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii din pictorialul nud făcut pentru revista Vogue.

În vârstă de 29 de ani, frumoasa vedetă a anunțat că este însărcinată, în patru luni, cu primul copil. Aceasta apare și pe coperta celebrei publicații și a vorbit cu jurnaliștii despre momentele unice prin care trece.

În plus, ea a făcut o serie de declarații controversate în legătură cu sexul copilului. Emily a explicat că nu își dorește să-l influențeze în niciun fel, așa că acesta va decide singur când va fi mare cu cine se identifică mai mult.

„Când eu şi soţul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după „Felicitări” este, aproape întotdeauna, „Ştii ce vrei să fie?”. Ne place să răspundem că nu vom cunoaşte genul copilului până nu va împlini 18 ani şi ne va anunţa atunci. Toată lumea râde la asta”, a declarat modelul.

„Există un adevăr în replica noastră, totuşi, unul care sugerează posibilităţi mult mai complexe decât organele genitale cu care s-ar naşte copilul nostru – adevărul că nu avem nicio idee cine, sau mai degrabă ce creşte în interiorul meu. Cine va fi această persoană? Părinţii cui o să fim? Cum ne va schimba schimba viaţa şi cine suntem?”, a adăugat ea.

Emily a mai vorbit și despre felul în care vede soțul ei sarcina: „Soţului meu îi place să spună că avem împreună o sarcină. Îi spun că, deşi sentimentul este dulce, nu este adevărat. Mă simt rău că ADN-ul întregii sale familii este în interiorul meu, dar ADN-ul meu nu este în el. Este un fel de glumă, dar, la fel ca în remarca pe care o facem despre genul copilului nostru, există adevăr”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.