NEWS

Ashley Park, actrița din „Emily in Paris”, diagnosticată cu cancer la vârsta de 15 ani

Actriţa Ashley Park, cunoscută pentru rolul ei în serialul „Emily in Paris”, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la vârsta de 15 ani.

Actriţa Ashley Park, cunoscută pentru rolul ei în serialul „Emily in Paris”, a dezvăluit într-un interviu recent, că a fost diagnosticată cu cancer la vârsta de 15 ani. Actrița nu se fereşte să vorbească despre acea perioadă dificilă din viaţa ei și a spus prin ce a trecut!

De multe ori oamenii aduc în discuţie experienţa mea cu cancerul. Chiar nu am nicio problemă să vorbesc despre asta. Cred că e important să vorbesc despre asta, dar în acelaşi timp, apreciez atunci când nu sunt rugată să vorbesc despre această experienţă", a spus Ashley Park pentru Cosmopolitan. 

Pentru a se vindeca, actriţa a făcut la15 ani chimioterapie. Nu a vrut să ştie care sunt efectele secundare ale procedurii: „Nu am vrut să ştiu că aş putea deveni infertilă sau că inima mea ar putea să înceteze să funcţioneze la un moment dat sau orice lucru de genul ăsta, pentru că atunci când o spui, începi să te gândeşti la asta."

Din fericire actriţa a învins în lupta cu boala, iar acum se bucură de cariera sa şi de succesul internaţional. A avut mult de suferit atunci, iar acum îşi doreşte ca nicio altă persoană să nu mai treacă prin aşa ceva: „Când ai trecut prin nişte momente foarte grele nu vrei ca şi altcineva să treacă prin asta."

În prezent, Ashley Park interpretează rolul lui Mindy Chen, în serialul „Emily în Paris”, în care joacă alături de Lily Collins. Însă, actrița are în palmares o mulțime de musicaluri pe Broadway, unde a interpretat roluri celebre, în producții precum „Mamma Mia”, „Mean Girls”, sau „The Sound of Music”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.