Cool Stuff

FOTO | Cum arată Cameron Diaz la șase ani după ce s-a retas din lumina reflectoarelor

În ultimii ani, Cameron Diaz s-a retras din lumina reflectoarelor și actrița s-a dedicat vieții de familie.

Cameron Diaz, una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, a ținut mulți ani la rând primele pagini ale tabloidelor. Însă, în urmă cu șase ani, ea s-a retras din lumina reflectoarelor și de atunci duce o viață departe de ochii curioșilor, iar fanii îi simt lipsa.

În ultimii ani, actrița s-a dedicat exclusiv vieții de familie și se ocupă de creșterea fetiței sale, pe care o are cu chitaristul trupei Good Charlotte, Benji Madden. Însă, mai există șanse ca aceasta să revină în lumea filmului!

Invitată în emisiunea de pe Youtube a lui Naomi Campbell, Cameron Diaz a recunoscut că nu ar refuza o ofertă de la Hollywood. Mai mult, ei chiar îi surâde ideea de a reveni pe marile ecrane. „Dacă m-aș întoarce, lumea ar zice despre mine că a apărut o nouă actriță în vârstă… Dar niciodată, să nu spui niciodată”, a spus Cameron.

Cameron spune că fetița sa i-a adus cea mai mare bucurie din viață de până acum. Deși s-a retras, actrița continuă să țină legatura cu fanii ei pe Instagram, acolo unde postează imagini și clipuri cu noul ei stil de viață.

„Am decis că voiam lucruri diferite în viața mea. Știi, am muncit atât de mult să fac filme și era atât de greu și nu aveam loc de viață personală”, a mai declarat ea. „După aceea am decis să nu mai fac asta – să nu mai fac filme și să mă concentrez pe viața personală, pe relațiile personale din familia mea, cu prietenii mei. Și după l-am cunoscut pe Benji și ne-am căsătorit aproape imediat, pentru că știam amândoi că trebuie să facem asta”, a adăugat actrița.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.