Cool Stuff

Scarlett Johansson s-a căsătorit în secret. Cine este soțul actriței!

Scarlett Johansson se află la al treilea mariaj!

Scarlett Johansson și Colin Jost sunt acum soț și soție! Actrița, în vârstă de 35 de ani, și logodnicul ei, cu trei ani mai mare, au făcut schimb de jurăminte în weekend, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Conform site-ului TMZ, cei doi s-au căsătorit în Palisades, New York şi au avut alături familia şi cele mai apropiate persoane. Vestea cea mare a apărut pe contul de Instagram al fundației Meals On Wheels America și se pare că unul dintre reprezentanții actriței a confirmat informația.

„Suntem fericiți să vă anunțăm că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în weekend”, se arată în postarea respectivă. A fost o ceremonie „intimă cu familia lor și prietenii”. Au fost „respectate măsurile de siguranță COVID-19 așa cum au fost stabilite de CDC”.

Se pare că cei doi au ales să dea astfel vestea, pentru a-și încuraja fanii să doneze pentru cei neajutorați: „Dorința lor este ca cine dorește să contribuie la schimbarea calității vieții vârstnicilor vulnerabili, în această perioadă dificilă, susținând @mealsonwheelsameric. Puteți lua în considerare o donație pentru a celebra fericitul cuplu”.

Cine este Colin Jost?

Colin Jost este scenarist pentru „Saturday Night Live” și a devenit cunoscut după ce a început să prezinte rubrica „Weekend Update” din cadrul emisiunii. De altfel, așa a întâlnit-o și pe Scarlett Johansson. Ei au început să iasă împreună în 2017, după ce actrița a apărut într-unul dintre episoade. Ei și-au anunțat logodna în luna mai a anului trecut și acum se pare că au făcut pasul cel mare.

În timp ce pentru Colin acesta este primul mariaj, actrița nu este la prima încercare. Ea a mai fost căsătorită de două ori: cu Ryan Reynolds din 2008 până în 2011 și cu jurnalistul francez Romain Dauriac. Alături de acesta, Scarlett are și o fetiță, pe Rose Dorothy Dauriac, în vârstă de șase ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.