Cool Stuff

Actorul Adrian Nartea va deveni tată pentru a doua oară! Ce altă actriță din „Vlad” se pregătește să își mărească familia

Doi actori din serialul „Vlad” se pregătesc să își mărească familiile!

Actorul Adrian Nartea, care interpretează rolul principal din serialul „Vlad”, difuzat de ProTV, va deveni tată pentru a doua oară. Soția lui, Alina, este însărcinată în cinci luni, iar cei doi au dezvăluit și sexul bebelușului.

Invitat în emisiunea „La Măruță”, actorul a anunțat că familia lui se extinde și că bebelușul pe care soția sa îl așteaptă va fi tot o fetiță, desi el și-ar fi dorit băiat. Cuplul mai are o fetiță în vârstă de aproape 5 ani, pe nume Mara.

De asemenea, Adrian Nartea a mai precizat că sarcina nu a fost programată și că el și soția lui nu se așteptau să devină părinți din nou. Actorul, în vârstă de 39 de ani, și Alina Ferinceac, în vârstă de 36 de ani, formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2010, în Tunisia, unde se aflau pentru o ședință foto.

Însă, el nu este singurul actor de pe platourile de filmare ale serialului „Vlad” care se pregătește pentru o nouă rundă de schimbat scutece. Și colega lui, actrița Olimpia Melinte, interpreta personajului Eliza Dragomir, a anunțat că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Ea mai are un băiețel, Sasha, care a venit pe lume în 2014.

„A fost o perioadă grea, în care m-am luptat și cu grijile, și cu decepțiile profesionale, care au intervenit în urma restricțiilor de călătorie, și cu multe alte neîmpliniri care au derivat cumva din problemele cu care se confruntă societatea. Dar acest bebeluș, care crește acum în mine, mi-a adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine. Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap. Îmi părea așa de rău că nu mă puteam bucura realmente de ceea ce mi se întâmplă”, a dezvăluit Olimpia Melinte într-un interviu acordat pentru revista Viva!.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.