Kiss Music News

Karmen revine cu un nou single, „Belladonna", însoțit de un videoclip sexy, în colaborare cu Bruja

Karmen revine cu un nou single și cu o colaborare neașteptată, alături de Bruja.

Karmen revine cu un nou single și cu o colaborare neașteptată, alături de Bruja. „Belladonna" este o piesă pop, cu influențe reggaeton, iar videoclipul o prezintă pe Karmen în ipostaze sexy de dans.

Piesa descrie descrie sentimentele pe care o dragoste intensă te poate face să le simți și a fost scrisă de Krishane (cu care Karmen a mai lucrat pentru Lock My Hips și Play Me), Alex Pelin și Bruja, iar cei care s-au ocupat de muzică și producție sunt Vlad Lucan și Achi, alături de care artista lucrează pentru majoritatea pieselor sale.

Belladonna este una dintre piesele mele preferate. A fost pentru prima dată când după 13 ore de filmare am dat play în mașină aceleiași piese. Nu mă pot sătura de ea și sper ca și pentru voi să fie la fel! Colaborarea cu Bruja e o adevarată provocare, care mi se pare foarte tare. Combinația dintre noi e super spicy. Imi place doza de nebunie adusă întregului proiect", declară Karmen.

Piesa Belladonna mi-a plăcut din prima. Tot ascultând-o, a început să-mi intre sub piele. Este genul de piesă care ți se impregnează bine pe creier și te trezești că o fredonezi toată ziua. E plină de ritm și nu te lasă să stai jos. Din start am fost curioasă de cum va decurge colaborarea dintre mine și Karmen. Când așezi filme diferite laolaltă, lucrurile capătă un croi aparte, creativ vorbind. A ieșit o piesă top, cu un clip marfă de care sperăm să nu vă săturați voi ca ascultători și sa vă bucure filmul creativ", a adăugat Bruja.

Videoclipul prezintă percepția halucinantă a unui pacient proaspăt internat într-un sanatoriu care intră într-un labirint de camere, în care nu mai face diferența dintre realitate și imaginație. Imaginile sexy o prezintă pe Karmen în postura de doctor, alături de 4 dansatoare care sunt asistentele ei, iar Bruja este si ea internată în sanatoriu. Coregrafia a fost realizată cu ajutorul lui Cristian Miron.

Videoclipul piesei a fost realizat de BMABID – Raluca Netca (regie) & Alex Chițu (DoP), iar de producție s-a ocupat Arkomo Film.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.