Kiss Music News

Sam Smith revine cu al treilea album din carieră, „Love Goes”. Afla cum poți asculta live noile piese!

Sam Smith revine cu al treilea album din carieră, „Love Goes” și le-a pregătit fanilor o mulțime de surprize!

Sam Smith revine cu o nouă surprinză pentru fanii săi! Artistul a adunat cele mai tari hituri ale sale din ultimii ani și alte noi piese pe albumul „Love Goes”, lansat astăzi. Materialul conţine 17 track-uri, dintre care 6 sunt bonus, printe care „Dancing With A Stranger”, „How Do You Sleep”, sau „Promises”.

De asemenea, pe album sunt incluse şi piesele recent lansate, „My Oasis”, alături de Burna Boy și „Diamonds”, cel mai recent single al său. Pentru noul album, Sam Smith a colaborat cu o serie de producători de top, precum Steve Mac, Labrinth, Stargate, Guy Lawrence şi Jimmy Napes, pentru o listă de melodii compuse de-a lungul a doi ani.

„Ultimii doi ani au fost cel mai experimental moment din viața mea, personal, dar și muzical. De fiecare dată când am intrat în studio, mi-am promis că nu voi avea limitări. Rezultatul a fost atât de magic, atât de terapeutic și AMUZANT. Dragostea mea pentru muzică este atât de amplă și toate plăcerile mele vinovate muzicale au devenit plăceri. Fără vină, fără rușine, doar dragostea de a cânta, de a crea și de a dansa. Sunt atât de recunoscător fiecărui om care mi-a îmbrățișat creativitatea și direcția și mi-a permis să fiu oricine am vrut să fiu în acel studio, în acea zi... ascultă aceste cântece cu inima deschisă și tratează fiecare cântec ca pe o floare diferită de grădină, distrează-te cu ele; am încercat să nu mă iau prea în serios când scriu câteva dintre aceste melodii. Sper că te vor face să zâmbești, pentru că m-au făcut și mă fac”, a declarat Sam Smith despre piesele de pe album.

Ascultă live piesele de pe noul album „Love Goes”

Pentru a sărbători lansarea „Love Goes”, Sam se întoarce la studiouri Abbey Road, pentru un concert live, exclusiv, disponibil astăzi, de la ora 22:00 (ora României). Biletele pot fi achiziţionate accesând linkul: https://samsmithworld.com/ .

Artistul le promite fanilor că va cânta single-uri vechi și noi, cu interpretări intime ale mai multor piese precum „Stay With Me”, „Lay Me Down” și „Too Good at Goodbyes”, dar și melodii de pe albumul „Love Goes ”, inclusiv noul single, „Diamonds”.

Iar surprizele nu se opresc aici! Tot astăzi, 30 octombrie, de la ora 17:45 (ora României), va avea loc premiera „Kids Again”, pe canalul de YouTube Sam Smith.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.