NEWS

Simona Halep are coronavirus! Iată mesajul transmis de campioană

Simona Halep și-a anunțat fanii că a fost diagnosticată cu coronavirus.

Simona Halep a anunțat în cursul zilei de astăzi că a fost testată pozitiv la COVID-19. Tenismena și-a informat fanii prin intermediul unei postări pe Twitter și i-a asigurat că în prezent, se simte bine.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19”, și-a început Halep mesajul. Aceasta a anunat că se autoizolează acasă și se recuperează.

Jucătoarea de tenis spune că, pentru moment, ea are doar  simptome ușoare. „Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună”, a continuat ea.

Simona Halep a avut un sezon 2020 cu trei trofee câștigate, la Dubai, Parma și Roma. Acum, trebuie să decidă dacă va participa la Australian Open. E a recunoscut zilele trecute că, cel puțin deocamdată, nu s-a hotărât, dar asta înainte de a afla noile vești.

„Cred că vor fi 14 zile de carantină în Australia, cred că va fi o 'bulă'. E dificil dacă va fi o carantină de 14 zile, pentru că nu poți juca după 14 zile în care nu te antrenezi. Totuși, dacă va fi o 'bulă' precum cea de la Paris, voi merge la Melbourne și voi juca. Oricum, acum nu știu sigur ce va fi, e prea devreme pentru a decide”, declara tenismena în urmă cu câteva zile.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.