NEWS

Actorul Sean Connery, cunoscut pentru rolul lui James Bond, a murit la vârsta de 90 de ani!

Sean Connery a murit la vârsta de 90 de ani!

Sir Sean Connery, cunoscut pentru interpretarea primului James Bond, a murit. Actorul împlinise în luna august 90 de ani.

Se pare că acesta a avut parte de o moarte lină. Potrivit apropiaților, actorul a murit în somn, în Bahamas. Vestea nu a venit ca un șoc, având în vedere că în ultima perioadă, starea lui de sănătate se degradase.

Sean Connery s-a numărat printre cei mai iubiți și premiați actori de la Hollywwod cu o carieră de zeci de ani. El a căștigat numeroase premii printre care un Oscar, două premii Bafta şi trei Globuri de Aur.

Actorul scoțian a devenit cunoscut, în special, pentru portretizarea lui James Bond, fiind primul care a adus rolul pe marele ecran. A fost considerat cel mai bun actor care a jucat rolul agentului 007 în franciza de lungă durată și a apărut în şapte filme din serie.

Pe numele său complet, Thomas Sean Connery , s-a născut pe 25 august 1930, în Edinburgh, într-o familie cu origini irlandeze şi scoţiene. A fost votat „cel mai sexi bărbat în viaţă” de revista People, în 1989, iar în 1999, la vârsta de 69 de ani, a fost ales „cel mai sexy bărbat al secolului”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.