Kiss Music News

FOTO | Katy Perry, transformată complet de sarcină. Cum a fost surprinsă artista chiar de ziua ei

Cum arată Katy Perry la doar două luni de la naștere.

Katy Perry radiază de când a devenit mămică! În urmă cu doar câteva zile, ea a împlinit 36 de ani și a fost surprinsă chiar de ziua ei pe străzile din Los Angeles. Probabil, artista nu se aștepta să fie fotografiată chiar în acele momente, dar nici nu se ferește să-și afișeze silueta la doar două luni după naștere.

Logodnica lui Orlando Bloom a fost surprinsă de paparazzi în timp ce își plimba animalul de companie, pe nume Nugget, pe străzile din L.A.

În imaginile surprinse, Katy Perry poartă haine lejere, sport, în aceeași nuanță - albastru deschis, iar în picioare are doar niște papuci. Ea nu a încercat să se ferească de paparazzi, semn că se simte foarte bine în pielea ei, chiar și după ce a luat câteva kilograme în plus.

Katy Perry și-a sărbătorit ziua de naștere în casă nouă

Potrivit E! News, Katy Perry și-a sărbătorit ziua de naștere în Montecito, California, unde ea și Orlando Bloom au cumpărat recent un conac, în valoare de 14,2 milioane de dolari. O sursă a declarat pentru site-ul de știri că, „aniversarea lui Katy a fost una discretă și a fost un weekend petrecut alături de familie acasă”.

FOTO: E News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.