Hot On Kiss

Kiss FM și Evelin Bundur îți prezintă cele mai tari motive de bucurie ale săptămânii

Hai să rescriem 2020 și să găsim împreună 2020 de motive de bucurie... într-un an care nu a fost tocmai extraordinar.

2020 e un an în care cu toții ne-am facut planuri, apoi cineva a râs de ele... Un an în care fiecare lună ne-a făcut să căutăm butonul de “skip”. Dar la Kiss FM îi mai dăm o șansă!

Distanțări nedorite, planuri stricate, vacanțe anulate și nave extraterestre confirmate de Pentagon! Până aici! E timpul să echilibrăm balanța! Spune-ne ce te face fericit și hai să adunăm cât mai multe motive de bucurie.

Unii dintre voi ne-ați spus de „motanul care toarce”, de „călătoriile cu vaporul”, sau de „culorile calde ale toamne”. Noi am adunat toate motivele voastre, iar cu ajutorul lui Evelin Bundur le-am dat formă și culoare.

Cine este Evelin Bundur?

Evelin Bundur este o tânără ilustratoare, care a absolvit facultatea de Graphic Design, în cadrul Universității Naționale de Arte din București. După ani de lucru ca Art Director în cadrul mai multor agenții de publicitate, Evelin s-a gândit să facă următorul pas, iar acum lucrează ca freelancer, având chiar și propria ei școală de design – Visual Playground, dedicată tinerilor artiști care își doresc să se specializeze în design grafic și ilustrații.

Într-un interviu pentru CreativeMornings, Evelin a dezvăluit că în ultimii ani a reușit să evolueze și mai mult pe plan profesional. Subiectele variate, călătoriile și clienții pe care i-a avut au fost factorii care au influențat-o foarte mult în această perioadă.

Pe lângă faptul că este o artistă talentată, Evelin este și o mare iubitoare de animale, fiind îndrăgostită de pisicile portocalii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.