NEWS

Este oficial! Johnny Depp a agresat-o fizic pe Amber Heard, în timpul relației lor

Noi detalii scandaloase din viața de cuplului Johnny Depp - Amber Heard. Ce acuzații și-au adus cei doi.

Johnny Depp a pierdut lupta cu tabloidul The Sun! Judecătorii au stabilit, în urma unor probe foarte concludente, că actorul a agresat-o pe fosta lui soție. Aceștia au analizat toate probele puse la dispoziție și au ajuns la concluzia că Depp a bătut-o pe Amber Heard de 12 ori, în timpul relației lor.

În 2018, Johnny Depp a dat în judecată tabloidul britanic The Sun după ce a publicat un articol în care o critica pe autoarea „Harry Potter”, JK Rowling, pentru bucuria de a-l avea pe „bătăușul de soții” în noul Fantastic Beasts. Evident, era vorba despre Johnny Depp.

„Cum poate JK Rowling să fie cu adevărat fericită că bătăușul de soții Johnny Depp este în noul Fantastic Beasts?”, scria la acea vreme The Sun. Ulterior, actorul a susținut că din cauza acestor acuzații a pierdut rolul lui Jack Sparrow din „Pirații din Caraibe” și a dat tabloidul în judecată.

Timp de doi ani, Depp și fosta lui soție s-au bătut în declarații și au ieșit la iveală o mulțime de detalii din viața lor de cuplu. Amber Heard a adus probe, demonstrând că actorul bea și se droga mereu, având un stil de viață extrem de costisitor. Johnny Depp a pierdut în ultimii ani 650 de milioane de dolari, iar acum e dator statului cu 100 de milioane.

În același timp, apărarea actorului a citat o serie de incidente când fosta soție l-a atacat, de-a lungul căsniciei lor, inclusiv momentul în care ea a aruncat cu o sticlă de votcă în el, tăindu-i un deget. În plus, el s-a plâns judecătorilor că Amber și-a făcut nevoile în patul conjugal și că ar fi avut o aventură cu Elon Musk.

Cei doi s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale „The Rum Diary”, s-au căsătorit în 2015, iar un an mai târziu au divorțat. După ce a negat că și-ar fi lovit soția, actorul a mai spus că Amber „este o sociopată narcisistă și calculată” care s-a căsătorit cu el doar pentru a avansa în carieră. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.