Cool Stuff

Zece filme noi care apar pe Netflix, în luna noiembrie

În luna noiembrie, utilizatorii de Netflix vor avea peste 50 de filme și seriale noi de urmărit!

În luna noiembrie, utilizatorii de Netflix vor avea peste 50 de filme și seriale noi de urmărit! Așa că dacă vrei să te relaxezi seara urmărind o comedie bună sau un thriller plin de suspans, ai de unde alege un film bun. Iar dacă ai urmărit deja toate producțiile bune de pe Netflix, pregătește-te pentru o serie nouă de titluri, disponibile în luna noiembrie.

Spre exemplu, fanii lui Zac Efron vor putea urmări „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”, iar dacă ești în căutarea unei comedii romantice, îți recomandăm „The Princess Switch: Switched Again”, cu Vanessa Hudgens. Iar din noiembrie, putem începe și maratonul cu filme de Crăciun, iar pe listă ta poți adăuga „ Operation Christmas Drop”, și „Dolly Parton’s Christmas on the Square”.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile  (1 noiembrie 2020)

Aceasta e povestea lui Ted Bundy, unul din cei mai notorii ucigași în serie ai tuturor timpurilor, privită prin ochii unei femei care l-a iubit și a crezut în el.

Ted (Zach Efron) este un tip foarte arătos, deștept, cu farmec și afectuos. Liz Kloepfer (Lily Collins), o mamă care-și crește sigură copiii, cedează șarmului acestuia. Pentru ea, Ted e bărbatul visurilor ei, așa că lasă deoparte toate precauțiile, și se îndrăgostește până peste cap de acest tânăr. Cei doi par cuplul ideal cu o viață ca-n filme, până într-o zi, când, parcă de nicăieri, totul se prăbușește, și viața lor perfectă se face țăndări. Ted e arestat și condamnat pentru o serie de crime din ce în ce mai violente. Grijile lui Liz se transformă rapid în paranoia, căci, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, aceasta e forțată să recunoască faptul că acest om cu care își împărțise până de curând viața ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat.

Operation Christmas Drop (5 noiembrie 2020)

Dacă îți plac poveștile de Crăciun, trebuie să treci pe lista ta și filmul romantic „ Operation Christmas Drop”. Fanii serialul The Vampire Diaries o vor revedea pe micile ecrane pe Kat Graham, în rolul unei asistente, foarte muncitoare și perfecționiste. Aceasta are ca misiune de Crăciun să închidă o bază a forțelor aeriene americane de la tropice. Însă, planurile sale se schimbă, în momentul în care aceasta se îndrăgostește de căpitanul bazei.

Jingle Jangle: A Christmas Journey (13 noiembrie 2020)

Un fabricant de jucării care fusese fericit în trecut, până să fie trădat de ucenicul său, pare că începe din nou să simtă iubirea și fericirea atunci când nepoata sa îi bate la ușă. O speranță i se arată și e pregătit să lupte pentru ea.

The Live Ahead (13 noiembrie 2020)

Un film de poveste în luna noiembrie pe Netflix în care o vei putea urmări pe o evreică în vârstă, care face toate eforturile pentru a ajuta un tânăr musulman să-și găsească drumul către familie și credință.

The Princess Switch: Switched Again  (19 noiembrie 2020)

Chiar înainte de încoronarea ducesei Margaret, dublura lui Stacy pare că îi pune bețe în roate, deoarece vrea să-și rezolve ceva probleme sentimentale, însă nu face altceva decât să încurce și să strice chiar și planurile celorlalți.

Dolly Parton’s Christmas on the Square (22 noiembrie 2020)

Chiar dacă sunt sărbătorile de iarnă și totul ar trebui să fie mult mai frumos și deosebit acum, pentru o femeie cu o inimă de piatră pare că nici măcar asta nu contează. Ea este hotărâtă să-și vândă pământul din orașul natal și ar face orice pentru asta. Rămâne de văzut dacă planurile ei se schimbă și dacă magia sărbătorilor o înduioșează.

Hillbilly Elegy  (24 noiembrie 2020)

Întreaga producție este bazată pe romanul lui J.D. Vance, un bestseller din New York, câștigător al premiului Oscar. Filmul aduce în prim-plan povestea unui fost pușcaș marin aflat pe punctul de a primi jobul vieții lui, însă din cauza unei crize familiale, este obligat să revină acasă și planurile se schimbă considerabil.

The Christmas Chronicles: Part 2 (25 noiembrie 2020)

O amenințare răsună în întreg orașul din partea unui scandalagiu misterios, care spune că vrea să pună capăt Crăciunului pentru totdeauna. Însă, o adolescentă pare că îl întâlnește pe Moș Crăciun și lucrurile se schimbă.

The Call  (27 noiembrie 2020)

 

Un film nou și cu o acțiune foarte interesantă debutează pe Netflix în luna noiembrie. O femeie decide să se întoarcă în fosta ei casă după ce n-a mai locuit mai bine de 20 de ani, iar aici găsește un telefon vechi care îi permite să vorbească cu cine a locuit acolo în tot acest timp.

Finding Agnes (30 noiembrie)

Un copil abandonat decide că trebuie să treacă peste greșelile pe care mama sa le-a făcut în trecut și merge în căutarea ei pentru a se împăca. Călătoria este plină de peripeții.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.