Kiss Music News

Sore și Tudor de la Fly Project lansează „Lasa-mă să-i spun”, o invitație disco la dans și sinceritate

Sore si Tudor de la Fly Project lanseaza pe 3 noiembrie, fix de ziua lor de nastere, „Lasa-ma sa-i spun".

Sore si Tudor de la Fly Project lanseaza pe 3 noiembrie, fix de ziua lor de nastere, „Lasa-ma sa-i spun", o piesa disco ce indeamna la dans, la distractie si la sinceritate in relatii. Cu o dubla provocare, una de dans pe canalul ei de TikTok, si una umana de a spune ce simti, indiferent cat este de neplacut, pe note vesele, Sore aduce soare si entuziasm cu noua sa piesa.

„Imi doresc ca toata lumea sa danseze cand aude „Lasa-ma sa-i spun", indiferent oriunde ar fi. Eu sunt dependenta de dans, dansez in timp ce conduc, daca piesa e tare, dansez si dimineata cand ma pregatesc de treaba, am un playlist special pentru good mood. Asa ca, ii incurajez pe toti cei care o asculta, sa o adauge in playlist-ul lor si sa se bucure de boost-ul de energie pozitiva pe care il transmite", declara Sore.Sore si Tudor de la Fly Project au gasit formula ideala atat in muzica, cat si in viata, de a spune lucruri categorice cu zambetul pe buze: „Am ales pentru piesa noastra un subiect controversat, dar atat de des intalnit in viata: cum sa spui cuiva ca vrei sa va despartiti si totusi sa-ti fie bine si sa fii cu zambetul pe buze? Trebuie sa spunem ce simtim si ce gandim, indiferent ce impact ar avea asta asupra celor din jur, va fi ca o eliberare care ne va face sa ne simtim bine, asumati, din nou „noi", asa cum suntem cu adevarat", explica Sore esenta noii sale piese.

Obisnuit sa dea startul celor mai tari petreceri, in tara si in cele mai indepartate colturi ale lumii, si sa nu lase oamenii sa stea jos la concertele Fly Project, Tudor a simtit din prima ca directia piesei este una buna, ca iti vine sa o fredonezi si sa dansezi de la prima ascultare: „M-a sunat Sore intr-o zi si mi-a zis ca ar vrea sa facem o piesa impreuna. Mi s-a parut o idee faina. Sore este un artist si un om foarte misto, asa ca am zis "da". Am lucrat la piesa alaturi de echipa de la HaHaHa si pot spune ca sunt foarte multumit de ce a iesit. Este altceva fata de ce am facut pana acum pentru repertoriul Fly Project, iar asta-mi place cel mai mult. It's different...

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.