Kiss Music News

FOTO | Jason Derulo, îndrăgostit până peste cap. Cum arată femeia care l-a cucerit!

Jason Derulo este mai îndrăgostit ca oricând!

Jason Derulo este mai îndrăgostit ca oricând! Iar acest lucru nu ne miră deloc, ținând cont că artistul a fost extrem de inspirat și a lansat hituri pe bandă rulantă, în perioada pandemiei.

Conform DailyMail, Jason Derulo se află într-o relație cu modelul Jena Frumes, iar celor doi le stă foarte bine împreună.

„Jason și Jena au început să iasă cu puțin timp înainte de carantină, dar au decis să își dea o șansă și să petreacă mai mult timp împreună – și se pare că le-a plăcut. Amândoi sunt plini de energie și spontani, se potrivesc perfect”, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Jason Derulo nu era pregătit de o relație

Se pare că după despărțirea de Daphne Joy, din 2016, Jason Derulo nu a mai avut nicio relație serioasă. Însă, după ce a cunoscut-o pe Jena, viața artistului s-a schimbat destul de mult.

Pentru o vreme, Jason nu a vrut să fie blocat în nicio relație, mai ales că era obișnuit să călătorească prin toată lumea. Dar acum a simțit că este momentul potrivit și lasă lucrurile să meargă de la sine”, a dezvăluit o sursă apropiată artistului.

Prietenii lui Jason au declarat că relația cu Jena „merge foarte bine”, iar între cei doi „există multă chimie”.

Cine este Jena Frumes

Jena Frumes, în vârstă de 27 de ani, nu este doar model, ci și un influencer de succes, având o comunitate de 4.2 milioane de followers pe Instagram. De asemenea, aceasta este și ambasadoarea brandului Pretty Little Thing.

Până să îl cunoască pe Jason Derulo, Jena a fost cuplată cu fotbalistul britanic Jesse Lingard, care joacă pentru echipa Manchester United.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.