Kiss Music News

INTERVIU | R3HAB – „Michele Morrone are o voce genială pentru muzica dance”

Am stat de vorbă cu R3hab despre viața DJ pe timp de pandemie, dar și despre colaborarea cu Michele Morrone.

Anul trecut, R3HAB a cucerit topurile muzicale din întreaga lume cu remixul piesei „All Around The World”. Atunci, toată lumea se întreba cine este acest nou producător și cu ce urmează să ne mai surprindă.

R3HAB este un cunoscut DJ olandez, cu origini marocane, numele său real fiind Fadil El Ghoul. Acesta a ocupat locul 12 în topul DJ Mag în 2018, iar de-a lungul carierei a colaborat cu nume importante din industria muzicală – Lady Gaga, Rihanna, Steve Aoki și Katy Perry.

Cum anul acesta majoritatea festivalurilor au fost anulate, R3HAB s-a retras în studio și a lucrat la o mulțime de piese noi. Așa că am profitat de ocazie și am discutat cu el despre cum arată viața unui DJ pe timp de pandemie.

Cum a arătat viața ta anul acesta, pe timp de pandemie?

Am produs muzică, am făcut sport, am gătit și am citit. Chiar mi-a priit această pauză, am avut timp să mă concentrez mai mult asupra mea și asupra stării mele de sănătate.

Care a fost ultimul festival la care ai apucat să mergi?

Ultimul meu show a fost cu Cash Cash în Chicago.

Cred că industria muzicală a ajuns într-un punct de reset anul acesta… Tu cum vezi această situație?

A fost o nebunie totală. Am realizat cât de puternică e muzica și cum îi poate ajuta pe oameni să treacă peste aceste momente dificile.

Spune-mi cum a început pasiunea ta pentru muzică? Cine te-a inspirat?

M-am îndrăgostit de muzică la o vârstă fragedă. Obișnuiam să ascult toate genurile muzicale acasă. Dar abia în timpul școlii am avut ocazia de a asculta set-ul unui DJ, și am fost impresionat când am văzut cum un singur DJ poate influența o mulțime de oameni. Așa că mi-am cumpărat echipamentul necesar și m-am apucat de treabă acasă, iar restul e istorie.

Știu că ai colaborat anul acesta cu Michele Morrone. Cum a fost?

A fost unul dintre cele mai tari proiecte la care am lucrat în perioada de carantină. Michele Morrone are o voce genială pentru muzica dance și mă bucur că v-a plăcut mult.



Cu ce alt artist pop ți-ar plăcea să mai colaborezi? Poate cu cineva din România?

Mereu sunt deschis să lucrez cu oameni noi, DJ, vocaliști și producători din toate colțurile lumii. Nu pot să îți spun cu cine lucrez acum, dar pot spune că urmează să lansez niște piese super tari, așa că urmăriți-mă pe social media, pentru a afla despre ce este vorba.

Care este povestea numelui tău de scenă: R3HAB?

Când ai nevoie de ceva, ai nevoie de rehab/reabilitare. Iar cifra 3 are o legătură cu perioada în care eram mai tânăr și obișnuiam să joc StarCraft, iar username-ul meu era Mr. Outland3r.

Când începi un proiect nou, de unde pornește totul: o idee, un beat sau niște versuri?

Toate astea pot fi un prim pas. Fiecare piesă este diferită. Un cântec bun poate să vină de oriunde, și uneori chiar și eu sunt surprins.

Ce sfaturi ai pentru cei care vor să rămână creativi în timp ce lucrează de acasă?

Încercați să vă mențineți sănătatea, să mâncați și să dormiți bine. Încercați să vă concentrați asupra unui lucru care vă oferă energie și stare de bine.

Cu ce ne mai surprinzi în perioada următoare?

Nu pot să vă spun prea multe acum, pentru că trebuie să termin piesele la care am lucrat. Dar, pentru mai multe noutăți mă puteți urmări pe rețelele de socializare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.