NEWS

FOTO | Cum arată Cobie Smulders din „How I Met Your Mother”, după ce a învins lupta cu cancerul

Cum arată acum actrița Cobie Smulders care a interpretat-o pe Robin Scherbatsky timp de 9 sezoane.

Timp de 9 ani, actrița Cobie Smulders a interpretat rolul lui Robin Scherbatsky, într-unul dintre cele mai iubite seriale din lume, „How I Met Your Mother”. De atunci, ea a mai avut câteva apariții notabile în filme precum „Grassroots”, „Safe Haven”, „Delivery Man” sau „Stumptown” și a trecut de la comedie la filmele cu supereroi.

Câți dintre voi au recunoscut-o în seria „Avengers”? Cobie Smulders a jucat rolul agentului SHIELD Maria Hill, dar nu a renunțat nici la seriale. După mai multe roluri secundare, ea a obținut rolul lui Mrs. Quagmire în serialul „A Series of Unfortunate Events”, difuzat de Netflix.

În același timp, ea a interpretat-o pe Lisa Turner în „Friends From College”. Seria a rulat timp de două sezoane, tot pe Netflix, înainte de a fi anulată, la începutul acestui an, în luna februarie. De asemenea, ea mai poate fi văzută în sezonul 5 al serialului „Arrested Development”, care a fost lansat în primăvara aceasta.

Cobie Smulders a învis în lupta cu cancerul

În 2015, actrița canadiană a dezvăluit ca la vârstă de 25 de ani a fost diagnosticată cu cancer ovarian, în timp ce filma pentru „How I Met Your Mother”. Ulterior, aceasta fost supusă unei intervenții chirurgicale. Din păcate cancerul s-a răspândit, așa că a avut nevoie de multiple operații în urmărtorii doi ani. În august 2019, Cobie Smulders a dezvăluit că se simte mai bine, iar cancerul este în remisie.

„La vremea respectivă, nu voiam să vorbesc cu nimeni despre asta, decât cu familia mea”, a mărturisit ulterior actrița, care a hotărât să povestească prin cea a trecut, pentru a ajuta și alte femei care trec prin astfel de momente grele.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.