Cool Stuff

FOTO | Ți-o mai amintești pe fetița cu chip de păpusă? Iată cum arată la 10 de ani după ce a cucerit internetul

În urmă cu 10 ani, fotografiile cu Ira Brown îmbrăcată în păpușă Barbie au cucerit internetul!

Ira Brown a început să lucreze foarte devreme în industria modei. La doar doi ani, fotografiile cu ea au cucerit internetul și au făcut înconjurul lumii.

Cum a început totul? Într-o zi părinții micuței au realizat că fiica lor seamănă extrem de bine cu o păpusă, astfel s-au hotărât să îi facă o serie de poze pe care le-au trimis mai multor agenții de modele. Evident, nu a durat mult până când Ira a fost chemată la prima ei ședință foto.

Fotograful a hotărât să aibă ca temă stilul Barbie, iar cea mică a fost îmbrăcată întocmai precum păpușa preferată a tuturor fetițelor. De îndată ce imaginile au apărut pe site, utilizatorii au fost surprinși de tânărul model și fotografiile au strâns o mulțime de aprecieri.

Totuși, nimeni nu s-a gândit atunci că Ira va deveni celebră! Oamenii din întreaga lume au rămas surprinși de aspectul ei și începând de atunci, viața ei s-a schimbat total.

Pentru că trebuia să fie mereu pe platou, ea nu a avut timp să își facă prieteni, să se joace cu alti copii și nici nu a mers la grădiniță. Mai mult, Ira era machiată zilnic și mama ei a dus-o chiar și la o cosmeticiană pentru a o face să semene mai mult cu o păpușă de porțelan.

În anii următori, ea a mai lucrat ca model, dar cariera ei luat sfârșit deoarece a crescut, aspectul ei fizic s-a modificat și nu mai semăna cu o păpușă. Astfel, agențiile și-au pierdut interesul pentru ea, iar Ira nu a mai primit contracte.

În prezent, fetița are 11 ani, este în continuare foarte frumoasă, dar arată ca un copil obișnuit și fericit. Ira nu mai lucrează ca model și are o viață normală. În plus, se pare că ea a a vrut să depășească acele momente pentru că pe rețelele ei de socializare nu există nicio postare care să amintească de ședințele ei foto în stilul Barbie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.