Kiss Music News

Cum se simte Andreea Bălan, după ce a fost internată de urgență

Iată care este starea Andreei Bălan, după ce a fost internată marti.

Andreea Bălan a fost internată de urgență la începutul săptămânii din cauza unor dureri abdominale crunte. Aceasta s-a lăsat din nou pe mâinile medicilor care au reușit să îi salveze viața în urma stopului cardio-respirator suferit imediat după nașterea celui de-al doilea copil.

În acest moment, cântăreața este în continuare internată în spital, însă starea ei de sănătate s-a ameliorat, iar conform medicilor nu mai este nevoie ca artista să fie supusă unei operații.

Se pare că oboseala cronică și-a spus cuvântul în cazul cântăreței, care în ultima perioadă a filmat pe bandă rulantă mai multe ediții pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, show unde este jurat de mai bine de opt ani. 

Între timp, o sursă apropiată artistei,  a declarat pentru impact.ro, că Andreea nu va avea mai avea nevoie de o operație abdominală, ci doar de un tratament de lungă durată. Problemele sale ar avea legătură cu vechile operații de cezariană, iar pentru asta, Andreea va continua să stea în spital, sub observație medicală, pentru analize și ecografii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.