Cool Stuff

Cum arată acum actrița Jennifer Love Hewitt din serialul „Mesaje de dincolo”

Uite cum arată acum actrița care a interpretat-o pe Melinda Gordon în serialul „Mesaje de dincolo”.

În urmă cu zece ani, Jennifer Love Hewitt cucerea publicul român cu serialul „Mesaje de dincolo”,  în care o interpreta pe Melinda Gordon, o tânără ce putea comunica cu fantomele decedaților care nu au părăsit lumea terestră.

Proiectul s-a finalizat în 2010, iar de atunci, Jennifer Love Hewitt a fost destul de ocupată cu alte proiecte de televiziune, printre care serialele „Criminal Minds”, „The Client List” și „9-1-1”.

Jennifer Love Hewitt cântă?

De asemenea, Jennifer a fost ocupată și pe plan muzical, lansând de-a lungul carierei patru albume de studio. A debutat în 1992, cu albumul „Love Songs”, urmând apoi „Let's Go Bang” în 1995, „Jennifer Love Hewitt” în 1996 și „BareNaked” în 2002, care a ocupat locul 37 în Billboard 200. Poate că mulți dintre voi o știți pe Jennifer doar ca actriță, însă, aceasta a avut succes și pe plan muzical, iar cea mai cunoscută piesă a sa este „How Do I Deal”.

În plus, aceasta a fost și producătoare pentru câteva episoade din serialul „Mesaje de dincolo”, iar revistele americane au catalogat-o de mai multe ori ca fiind „cea mai frumoasă femeie”.

Jennifer Love Hewitt, superstarul anilor '90

În vârstă de 41 de ani, Jennifer Love Hewitt se poate lăuda cu o carieră de succes la Hollywood. Aceasta a debutat în 1992, cu filmul „Munchie”, însă succesul a venit cinci ani mai târziu, odată cu prestația din filmul horror "I Know What You Did Last Summer" (1997), care a cunoscut un succes răsunător la nivel mondial. Filmul le-a adus popularitatea atât lui Hewitt, cât și colegilor ei de pe platourile de filmare, Freddie Prinze Jr., Ryan Phillippe și Sarah Michelle Gellar. Au urmat "I Still Know What You Did Last Summer" (1998), "Can't Hardly Wait" (1998) și "Heartbreakers" (2001).

În anul 2000, Hewitt a apărut în "The Audrey Hepburn Story". Iar în același an, a fost desemnată "cea mai populară actriță de televiziune", datorită ratingului înalt obținut (37). Din aceste considerente, compania Nokia a ales-o purtător de cuvânt, datorită "imaginii proaspete", fiind "un simbol al tinereții".

Cu cine se iubește Jennifer Love Hewitt

În perioada anilor '90, Hewitt a avut numeroase relații cu persoane celebre, printre care Joey Lawrence, Will Friedle, Carson Daly, Rich Cronin, Patrick Wilson, John Mayer and Jamie Kennedy.

Însă, actrița s-a logodit abia în 2007, cu actorul scoțian Ross McCall, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Mesaje de dincolo”. Din păcate, cei doi s-au despărțit în 2008.

Totuși, Jennifer Love Hewitt a reușit să își întâlnească sufletul pereche la filmările pentru „The Client List”, unde l-a cunoscut pe Brian Hallisay, care i-a devenit soț ulterior. Cei doi au o fetiță, pe nume Autumn James, și un băiețel Atticus James.

După nașterea celor doi copii, Jennifer Love Hewitt a luat vizibil în greutate, iar în fotografiile surprinse de paparazzi, actrița arată complet diferit, față de cum o știam în serialul „Mesaje de dincolo”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.