NEWS

VIDEO | Noul sezon din „Grey's Anatomy” va vorbi despre pandemia de coronavirus. Urmărește acum primul trailer!

Sezonul 17 din „Grey's Anatomy” va vorbi despre situația prin care am trecut cu toții în acest an.

Covid-19 ia cu asalt și spitalul „Grey Sloan Memorial”. Producătorii au anunțat că în sezonul 17 din „Grey's Anatomy” va fi vorba și despre pandemia de coronavirus, iar primele imagini arată actorii acoperiți cu echipamente de protecție din cap până în picioare.

Vom aborda cu siguranță subiectul pandemiei”, a declarat producătorul executiv al serialului, Krista Vernoff, despre noul sezon. „Nu ai cum să faci un serial de lungă durată pe teme medicale și să nu abordezi situația medicală a vieții noastre”, a adăugat acesta.

În plus, ea a dezvăluit și că scenariștii show-ului s-au întâlnit cu medici adevărați, care și-au împărtășit poveștile despre cum au gestionat și cum au trăit această perioadă.

„În fiecare an, avem doctori care vin să ne spună poveștile lor și, de obicei, ei spun poveștile lor cele mai amuzante sau mai nebunești. În acest an, s-a simțit mai mult ca o terapie. Doctorii intră și suntem primii oameni cu care vorbesc despre aceste experiențe pe care le trăiesc. Ei tremură iteralmente și încearcă să nu plângă, sunt palizi și vorbesc despre asta ca despre război – un război pentru care nu au fost instruiți”, a mai povestit Krista Vernoff.

În noul sezon, vom vedea o Meredith Grey, interpretată de Ellen Pompeo, gânditoare și neliniștită care spune încă din trailer că: „Uneori, cu toții avem nevoie de ajutor ... Trebuie doar să nu renunțăm”.

Urmărește acum trailer-ul și pregătește-te pentru primul episod al sezonul 17 care va fi lansat pe 12 noiembrie!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.