Cool Stuff

Actorul Taylor Lautner arată complet diferit, la opt ani de la ultimul film din seria „Twilight”

În urmă cu zece ani, Taylor Lautner devenea idolul adolescentelor din întreaga lume, după apariția în Twilight.

În urmă cu zece ani, Taylor Lautner devenea idolul adolescentelor din întreaga lume, după apariția în Twilight. Alături de Kristen Stewart și Robert Pattinson, tânărul a devenit un adevărat superstar. Însă cariera lui nu a mai cunoscut același succes și după 2012, iar în prezent acesta nu mai are niciun proiect în lumea filmului.

Când a apărut în primul film „Twilight”, actorul avea numai 16 ani, iar pe atunci, acesta era în umbra celor doi actori principali, Kristen Stewart și Robert Pattinson. Însă, odată cu lansarea celui de-al doilea film din serie – „New Moon”, Taylor Lautner i-a surprins pe toți cu fizicul său de invidiat.

De frică să nu își piardă rolul în favoarea altui actor, Lautner s-a antrenat intens și într-un an a pus 13 kg de masă musculară. Producătorii se gândeau să dea rolul Jacob Black altui actor, care să semene mai mult cu personajul din carte, care devenea masiv și impunător din punct de vedere fizic. Însă, Lautner s-a ambiționat și a reușit să își păstreze rolul, socându-și însă colegii.

Este efectiv o altă persoană”, a spus atunci Kristen Stewart. „I-am văzut corpul și m-am gândit: Doamne, o să fiu concediat!”, a glumit Pattinson.

În 2010, Taylor Lautner se afla pe locul 2 în topul celor mai sexy bărbați, realizat de revista Glamour, iar People îl clasa pe locul patru în topul celor mai spectaculoase corpuri.

Însă sexualizarea actorului înainte de a împlini 18 ani nu a fost văzută cu ochi buni și a stranit o mulțime de controverse. Apariția lui în 2009 pe coperta Rolling Stone într-un tricou ud a fost considerată de unii exagerată.

În ultimii ani, actorul s-a schimbat destul de mult, iar în cele mai recente fotografii susprinse de paparazzi, acesta arată complet diferit.

Actorul nu a mai apărut într-un proiect cinematografic din 2018, însă stă bine pe plan sentimental. De atunci este într-o relație cu o asistentă medicală și se pare că se înțeleg de minune. În plus, actorul s-a retras din atenția publică și locuiește alături de părinții săi, în California.

Viața mea de acasă nu s-a schimbat prea mult. Încă ies să duc gunoiul. Îi ajut pe ai mei cu treburile casnice”, a dezvăluit Taylor Lautner.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.