Kiss Music News

Ce lucruri îl enervează pe Mario Fresh la Alexia Eram

Mario Fresh a dezvăluit ce îl scoate din sărite la Alexia Eram!

Mario Fresh și Alexia Eram au fost invitați recent în emisiunea lui Cătălin Mărunță, unde au fost nevoiți să accepte o provocare și să răspundă la o serie de întrebări picante!

Întrebată „ce o scoate cel mai tare din sărite la Mario?”, Alexia a răspuns: „Încăpățânarea, că este fixist și mămos”.

La aceeași întrebare, Mario a avut un răspuns diferit și a dezvăluit că cel mai tare îl enervează la Alexia faptul că este „cicălitoare, copilăroasă, mai mult decât trebuie câteodată, și foarte geloasă în ultima perioadă”.

Sunt cicălitoare, recunosc, sunt copilăroasă, și sunt cam geloasă, nu știu de ce”, a completat Alexia.

O altă surpriză a fost răspunsul lui Mario, atunci când a fost întrebat „Care sunt trei cele mai mare defecte ale lui Alex Velea?”.

Mario a răspuns: „Perfecționist dus la extrem, leneș (la unele lucruri) și narcisist. Stă foarte mult în oglindă când se îmbracă, când este vorba de aranjatul părului. (…) Am stat cu el 3 ani în casă. Câteodată am întârziat la emisiuni, nu am mai intrat în direct. Perfecționist când vine vorba de muzică, clipuri, tot ce facem, nu ne lasă să trecem mai departe până nu e ok. Și leneș pentru că, spre exemplu, nu și-a luat permisul și a promis, de două ori a făcut școala. Ne înțelegem. Îl iubesc foarte mult”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.