Cool Stuff

Celebrități care dorm pe „un sac de bani”. Cine are cel mai scump pat din lume și cât valorează acesta!

Ce vedetă doarme în cel mai scump pat din lume!

Cu toții ne dorim să avem parte de un somn liniștit și să simțim că ne plutim pe un norișor atunci când ne așezăm pe pat după o zi lungă. Dar cât ai fi dispus să plătești pentru asta? Celebritățile nu mai țin cont de bani atunci când vine vorba de confortul lor și sunt dispuse să investească sume colosale.

Și nu este deloc de mirare că printre acestea se numără și Regina Elisabeta a II-a. Aceasta doarme într-unul dintre cele mai scumpe paturi din lume, cu o valoare estimată de 170.000 de dolari.

Mai mult, patul este una dintre cele mai scumpe piese de mobilier din întreg Palatul Buckingham. Totuși, se pare că patul nici nu a fost investiția ei. Regina l-a primit cadou când a aniversat 60 de ani de domnie.  Este confecțioant din cașmir din Mongolia și piele de cal importată din America latină și realizat în Marea Britanie.

Cu toate acestea, nu Regina Elisabeta doarme în cel mai scump pat din lume! Cea care are un somn mai ceva ca o regină este nimeni alta decât Kim Kardashian. Kanye West i-a îndeplinit dorința soției sale de a-i cumpăra „cel mai fițos pat” posibil, pentru care a scos din buzunar 1 milion de dolari.

Acesta a fost comandat la o companie britanică, iar design-ul său a fost inspirat după paturile monarhilor din secolele XVII-XVIII. Este confecționat din cașmir, lână pură de miel, piele de cal mongol și o alte cîteva materiale care dau senzația de plutire atunci când te așezi, ținute secret de compania producătoare. Pentru realizarea patului a fost nevoie de 700 de ore.

Vedeta de televiziune folosește numai cearșafuri albe de mătase, iar potrivit menajerelor, care trebuie să le schimbe zilnic, diva face o dezordine de nedescris în dormitor.

FOTO: Vogue, People,

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.