Cool Stuff

Tom Cruise se pregătea să devină preot. Incidentul care l-a făcut să renunțe la studii!

Îți poți imagina cum ar fi arătat seria „Mission Impossible” sau „Top Gun” fără Tom Cruise?

Îți poți imagina cum ar fi arătat seria „Mission Impossible” sau „Top Gun” fără Tom Cruise? Unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood nu și-a dorit dintotdeauna să urmeze această carieră. În adolescență, el visa să devină preot și chiar a studiat la un seminar teologic catolic.

Pentru scrut timp, el a urmat cursurile Seminarului Franciscan din Cincinnati, Ohio, dar a fost retras de către părinții lui în urma unui incident nefericit. Se pare că el nu a rezistat prea mult acolo pentru că a furat alcool de la unul dintre colegii săi.

Totuși, atunci, Tom Cruise nu trecea printr-o perioadă foarte bună. Incidentul a coincis cu divorțul părinților săi, care cu siguranță l-a afectat. Câțiva ani mai târziu, în 1981, el debuta la Hollywood.

Actorul, acum în vârstă de 58 de ani, și-a dorit încă din copilărie să devină preot. Potrivit New York Daily News, el l-a ascultat pe părintele Ric Schneider predicând și s-a hotărât că vrea să îi calce pe urme. „Tom a fost țintuit locului de puterea cuvintelor din Sfânta Scriptură. Cred că își dorea o educație bună și era speriat de ce va urma pentru că părinții lui erau pe picior de divorț. A venit la seminar și a vrut să stea în cămin pentru că voia să evadeze din casa părinească”, a declarat preotul.

Și Shane Dempler, unul dintre colegii lui de la Seminarul Teologic a povestit cum era Cruise în acea perioadă. „Tom avea o credință catolică extrem de puternică și viguroasă. Petrecea mult timp în capelă rugându-se, nu lipsea de la nici o slujbă și purta discuții dogmatice cu preoții. Amândoi eram fascinați de relația cu Dumnezeu a preoților de la seminar. După ce a plecat de la seminar nu știu ce s-a întâmplat cu el”, a declarat Dempler pentru sursa citată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.