NEWS

Jason Momoa: „Muream de foame după Game of Thrones. Este foarte dificil când ai copii și datorii!“

Jason Momoa nu a mai fost angajat după rolul din „Game of Thrones”.

Deși Jason Mamoa se bucură în prezent de un succes uriaș la Hollywood, în urma filmului-fenomem Aquaman, lucrurile nu au stat dintotdeauna așa.

Într-un interviu acordat revistei Istyle, actorul a dezvăluit perioada provocatoare prin care a trecut după ce Khal Drogo, personajul jucat de el în Game of Thrones, a fost ucis în 2011, înainte că serialul să devină un adevărat succes: „Muream de foame după Game of Thrones...Nu găseam de lucru. Este foarte dificil când ai copii și datorii”.

Iar lucrurile erau cu atât mai complicate cu cât avea o familie - soţia Lisa Bonet, cu 11 ani mai mare decât el, şi fiica Lola Iolani, care pe atunci avea 4 ani, şi fiul Nakoa-Wolf, de 2 ani.

După acel 2011, a avut 3 ani negri de luptă. Dar nu s-a lăsat bătut: dacă nu i-au oferit alţii roluri şi scenarii, şi-a scris propriul scenariu: „Road To Paloma” din 2014 a fost pelicula lui, regizată de el şi în care a deţinut rolul principal.

După acest efort şi dovadă de ambiţie de fier şi curaj, lucrurile au început să se lege încetul cu încetul. Iar când a primit rolul Aquaman, deja lucrurile au început să meargă din ce în ce mai bine pentru actor. Filmul a avut încasări de peste 1 miliard de dolari, iar Momoa a devenit unul dintre cei mai căutaţi actori de la Hollywood.

Acum, urmează să îl vedem pe actor în rolul lui Denis Villeneuve, din SF-ul Dune, dar şi într-o continuare Aquaman în 2022. „Voi juca în Dune alături de Josh Brolin şi Javier Bardem. Nu-mi vine să cred că voi fi alături de aceşti actori mari", a declarat Jaon pentru revista americană InStyle, pentru care a realizat şi o şedinţă foto specială.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.