Cool Stuff

Ce se va întâmpla cu serialul „Emily in Paris”. Vești incredibile pentru fani!

Vești bune pentru fanii serialului „Emily in Paris”!

Vești bune pentru fanii serialului „Emily in Paris”! Noua producție Netflix va reveni anul viitor cu un nou sezon, așa că ne bucurăm că vom avea ocazia de o revedea pe Lily Collins în rolul lui Emily Cooper.

Netflix a făcut marele anunț într-un mod inedit, publicând un clip cu actorii din serial, alături de următoare deviză: „deux is always better than un” (2 e întotdeauna mai bun decât 1).

Deși serialul a fost aspru criticat, pentru faptul că prezintă o versiune ireală a Parisului, se pare că Netflix a decis să continue acest proiect. Lily Collins a susținut că serialul are ca scop „prezentarea Parisului într-un stil idilic, deoarece tot orașul este văzut prin ochii unei tinere din Statele Unite, care este pur și simplu uimită de frumusețea Parisului”.

Darren Star, cel care a produs și „Sex and the City”, a dezvăluit că serialul este de fapt „o scrisoare de dragoste către Paris, prin ochii unei fete americane, care nu a ajuns niciodată în Europa”.

În ciuda criticilor, serialul va reveni cu un nou sezon. Iar până atunci, nu uitați să urmăriți primul sezon, care este disponibil pe Netflix.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.