Cool Stuff

Au trecut 31 de ani de la primul „Home Alone”. Șase lucruri pe care probabil nu le știai despre cel îndrăgit film de Crăciun

Află cine este de fapt în fotografia cu iubita lui Buzz și alte curiozități despre „Home Alone”.

Doar câteva zile ne mai despart de Crăciun și ne pregătim cu spor pentru sesiunea de urmărit filme în pijamale, cu o cană de ciocolată caldă alături. Cu siguranță, de pe listă nu va lipsi nici „Home Alone”, care anul acesta aniversează 31 de ani de la lansare.

Acesta a fost filmul de Crăciun cu cele mai mari încasări din toate timpurile, la nivel mondial, până în 2019, când „The Grinch” i-a luat locul. Și aceasta este doar una dintre curizoitățile pe care probabil nu le știai.

Află și mai multe detalii din culisele filmului de Crăciun preferat de oamenii din lumea întreagă!

În fotografia cu iubita lui Buzz era de fapt…un băiat

Regizorului Chris Columbus i s-a părut că ar fi prea crud din partea lui să-și bată joc de o fată astfel, așa că în fotografie apare chiar fiul lui, îmbrăcat ca o fată.

Tarantula a fost reală

În anul în care a fost filmat „Home Alone” CGI-ul nu era atât de accesibil precum în zilele noastre, astfel încât secvența în care o tarantulă merge pe fața lui Marv a fost cât se poate de reală. Actorul Daniel Stern a fost de acord atâta timp cât scena fost filmată dintr-o dată, fără mai multe duble. Acum nu este de mirare că țipătul lui a părut atât de real.

Rolul a fost scris special pentru Macaulay Culkin

Macaulay Culkin a avut onoarea de a avea un scenariu scris fix pentru el, de către John Hughes. Deși regizorul nu a fost convins și a audiat peste alți 100 de copii pentru acest rol, niciunul nu s-a dovedit la fel de bun ca el.

Fratele lui Macaulay Culkin apare în film

În realitate, Macaulay Culkin are un frate și da, acesta a apărut în „Home Alone”. Fratele mai mic al lui Macaulay a jucat rolul lui Fuller, verișorul cu care Kevin a refuzat să împartă patul. Spre deosebire de fratele său mai mare, Kieran încă lucrează în industria cinematografică.

Joe Pesci l-a mușcat pe Macaulay Culkin

În timpul unei repetiții pentru scena în care bandiții amenință că îi mușcă degetele lui Kevin, Joe Pesci chiar l-a muscat, din greșeală, pe Macaulay Culkin și i-a zgâriat pielea. Actorul va păstra mereu amintirea acelui moment, pentru că s-a ales și cu o cicatrice.

Dublura lui Macaulay Culkin a fost un bărbat în vârstă de 30 de ani

Cascadoriile au fost destul de periculoase pentru un copil de 10 ani, așa că în locul lui a fost adus un bărbat „puțin mai în vârstă” – dar nu mai înalt - Larry Nicolas. La acea vreme el avea 30 de ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.