Cool Stuff

Care au fost cele mai piratate filme din lume, săptămâna aceasta

Cinci filme noi care au intrat în topul celor mai piratate filme din lume!

În era Netflix-ului, HBO-ului și a multor alte servicii de streaming, sunt persoane care încă preferă să „descarce filme de pe net”.  Nu vorbim despre care sunt motivele lor, dar credem că aceste statistici sunt menite să ne ofere o perspectivă suplimentară asupra tendințelor.

Săptămânal, Torrent Freak pune la dispoziție o listă actualizată cu cele mai piratate filme din ultimele 7 zile de către oamenii din întreaga lume. Iată care sunt acestea!

5. The Witches (2020)

Un băiat de şapte ani descoperă un complot al vrăjitoarelor ce ameninţă să lase lumea întreagă fără copii. Ajutat de bunica lui, el porneşte la vânătoarea de vrăjitoare şi încearcă să le demaşte înainte de a fi prea târziu.

4. The New Mutants (2020) 

Cinci tineri mutanţi, care abia îşi descoperă abilităţile în vreme ce sunt ţinuţi închişi într-o instituţie secretă, încearcă să se salveze, dar şi să scape de păcatele comise în trecut.

3. Mulan (2020)

Acţiunea o urmărește pe Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armată. Călătoria epică o va transforma într-un adevărat războinic și îi va aduce respectul întregii națiuni.

2. The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (2020)


SpongeBob și prietenul său cel mai bun, Patrick, pornesc în misiunea de a-l căuta pe Gary care a dispărut.

1. Borat Subsequent Moviefilm (2020)

La finalul lunii trecute, Sacha Baron Cohen a revenit cu un nou film din seria Borat și nu este de mirare că oamenii din lumea întreagă s-au grăbit să-l vadă. De data aceasta, Borat Sagdiyev pleacă în SUA alături de fiica sa, Tutar, care urmează să fie oferită ca mireasă vicepreședintelui Mike Pence, în timpul pandemiei de coronavirus și a alegerilor prezidențiale din 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.