Cool Stuff

Zece comedii romantice de Crăciun pe care să le urmărești alături de persoana iubită

Dacă vrei să urmărești o comedie romantică de Crăciun, alături de persoana iubită, am ales pentru tine cele mai bune filme.

Dacă tot se apropie Sărbătorile și nu avem cum să mergem la cinematograf, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva recomandări de filme, pe car ele poți urmări acasă. Iar dacă vrei să urmărești o comedie romantică de Crăciun, alături de persoana iubită, am ales pentru tine cele mai bune filme. O parte din ele le găsești deja pe Netflix sau HBO GO, așa că poți să le treci deja pe listă!

Bridget Jones's Diary

Bridget Jones este femeia la „treizeci si ceva de ani”, tot timpul pe fugă, mereu în lupta cu singurătatea, kilogramele în plus, fumatul, alcoolul și avansurile șefului. Ea încearcă să-și țină viața, ca pe o barcă, pe linia de plutire, și să răspundă la o întrebare simplă: cum să-și găsească perechea fără să nimerească peste unul din milioanele de misogini, maniaci, adulteri, obsedati sau perversi?

Four Christmases


Brad și Kate au făcut aproape o artă din evitarea famililor lor în timpul sărbătorilor, dar în acest an planul lor fără cusur este gata să fie dat peste cap -- de tot. Blocați în aeroportul orașului după ce toate zborurile de plecare sunt anulate, cuplul este stânjenit să își vadă trucul expus în fața lumii de o jurnalistă de televiune prea zeloasă. Acum, Brad și Kate nu mai au decât opțiunea să-și calce pe mândrie și să sufere consecințele.

Last Christmas

Filmul spune povestea lui Kate (Emilia Clarke), o tânăra care lucrează ca „Elf” într-un magazin de Crăciun și ale cărei decizii de viață nu sunt cele mai inspirate, asta până când îl întâlnește pe fermecătorul Tom ( Henry Golding). Deși nu par să se înțeleagă la început, destinul îi aduce tot timpul împreună, iar viața lui Kate pare să ia o întorsătură în bine.

The Princess Switch

Filmul o are în centru pe Vanessa Hudgens, care joacă un rol dublu și spune povestea unei cofetărese din Chicago și a unei prințese din Belgravia, care descoperă că arată la fel și decid să facă schimb de vieți pentru două zile, neștiind ce le va pregăti magia Crăciunului. Acest film poate fi urmărit pe Netflix, iar în curând va fi lansată și partea a doua!

Love Actually

Această comedie romantică de Crăciun aduce în centru 8 cupluri diferite, care își doresc un singur lucru în preajma sărbătorilor de iarnă, iubire, și ale căror vieți ajung să se împletească. Este îmbinarea perfectă dintre dramă, dragoste și comedie, și cu siguranță te va ține captivat până la final.

The Holiday

Două femei, Amanda (Cameron Diaz) și Iris (Kate Winslet), plictisite de viața lor, se întâlnesc pe internet și decid să facă schimb de case pentru Sărbători. Cum una locuiește în Statele Unite, iar cealalta în Anglia, schimbarea e suficientă ca să le dea viețile peste cap. 

Holidate

Obosită să audă comentariile nesuferite ale familiei ei, legate de viața sa amoroasă, Sloane (Emma Roberts) decide să aducă un iubit platonic (Luke Bracey) la fiecare eveniment de sărbătoare timp de un an. Filmul este deja disponibil pe Netflix, așa că îl poți urmări acolo!

Serendipity

Într-o aglomerată zi de cumpărături din iarna lui 1990, Jonathan Trager o întâlnește pe Sara Thomas. Doi străini în New York, drumurile lor se întretaie odată cu goana nebună după cadouri de Crăciun, iar ei cad victime unei puternice atracții reciproce.

Holiday in the Wild

Kristin Davis interpretează o newyorkeză care de-abia aşteaptă să petreacă o a doua lună de miere cu soţul ei, doar că acesta cere divorţul. Eroina decide să plece totuşi în călătorie şi ajunge în Africa, unde va afla că uneori a o lua de la început nu este cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla. Filmul a fost lansat anul trecut pe Netflix, așa că îl poți urmări acolo!

A Christmas Prince

Crăciunul vine mai devreme pentru o tânără jurnalistă aspirantă care este trimisă în străinătate pentru o știre de senzație despre un prinț superb pe cale să devină rege. Filmul este disponibil pe Netflix, așa că îl poți urmări acolo!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.