Hot On Kiss

Kiss FM și Color Studio îți prezintă cele mai tari motive de bucurie ale săptămânii

Hai să rescriem 2020 și să găsim împreună 2020 de motive de bucurie... într-un an care nu a fost tocmai extraordinar.

2020 e un an în care cu toții ne-am facut planuri, apoi cineva a râs de ele... Un an în care fiecare lună ne-a făcut să căutăm butonul de “skip”. Dar la Kiss FM îi mai dăm o șansă!

Unii dintre voi ne-ați spus de „apusul printre nori”, de „stelele căzătoare”, sau de „prima lingură din borcanul de dulceață”. Noi am adunat toate motivele voastre, iar cu ajutorul echipei Color Studio le-am dat formă și culoare.

Cine sunt cei de la Color Studio?

Echipa Color Studio este formată din Constantin – 3D generalist și Loreta – ilustratoare, iar împreună, cei doi creează ilustrații 3D și animații.

„Ne trăim viața în culori. Fiecare percepe culorile într-un mod diferit, și modul în care fiecare dintre noi reacționează la culori, poate depinde de vederea noastră, de stare sau de locul din care provenim. Artiștii folosesc adesea culorile pentru a-și exprima gândurile și sentimentele, în această lume”, spun cei de la Color Studio.

Până acum, echipa Color Studio a colaborat cu branduri cunoscute din România, precum Clinica Regina Maria, Food Panda sau Storia. Iar dacă vrei să le vezi creațiile, le poți da un follow pe Instagram!

Cu ocazia acestei frumoase colaborări, am avut ocazia de a discuta cu Loreta de la Color Studio și am aflat mai multe despre cum este să faci ilustrații grafice.

De cât timp te ocupi cu creatia grafică? Cum ți-ai descoperit acest talent?

Sunt ilustrator de ceva timp, in sens ca am terminat studiile la Arte in Iasi, apoi am facut un master in Bucuresti. Am avut si o bursa Erasmus in Belgia, in multimedia si design, unde perspectiva mea s-a schimbat. Aici am prins o pasiune fata de animație si comics. Apoi cand m-am intors in tara am lucrat o vreme in Mtv, faceam acolo o serie de ilustratii si animatii. Apoi m-am angajat in publicitate, din pura curiozitate si apoi am decis sa fac freelancing. Deci nu as putea sa dau o data anume cand am început pentru ca de fapt am crescut in timp si s-au conturat mai bine lucrurile cand am exersat constant vizunea mea in desen, ilustratie si animatie. De asemenea a fost important sa prind experienta si sa vad cum se aplica ceea ce fac in diverse contexte, asa am ajuns sa conturez un studio de animatie impreuna cu partenerul meu si sa formam o echipa care isi completeaza abilitatile creative.


Care a fost cel mai important proiect de până acum?

Au fost mai multe. Mie imi place mult diversitatea, m-am implicat cand am fost curioasa atat de poveste cat si de ce as putea sa contruiesc in jurul subiectului.

Cateva proiecte:

36 days of type, lucrate cu partenerul meu Constantin 

 

Un editorial realizat pentru scena9

 

Cartea nasoaselor

 
Ce lucruri te inspiră în general?

Realitatea cotidiană, lucrurile pe care le citesc care ma ajuta sa contextualizez dar sa verbalizez mai bine ceea ce pun pe foaie.

Cât lucrezi de obicei la o ilustrație?

Depinde mult de subiect si de documentarea subiectului. Poate dura o zi, o saptamana sau o luna.


Poți să îmi arăți câteva ilustrații care ți-au plăcut mult?

Mie imi face placere sa lucrez la proiectele personale, sa-mi astern gandurile si sa spun ce simt, pe care sper sa pot sa le materializez in carti.

Dar imi place sa vad ce experimentează alti artiști din lume.

Ce te-a făcut fericită în 2020? Trebuie să ai un motiv de bucurie! 

M-a facut fericita ca imediat dupa carantina am fost intr-o călătorie pe munte cu bicicleta electrica si eram ca un nou nascut pe munte, parcă il vazusem pentru prima data.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.