Kiss Music News

Andreea Bălan, primele declarații despre problemele de sănătate: „Îmi făcusem testamentul”.

Andreea Bălan a trecut prin clipe de grele după ce a fost internată de urgență.

Andreea Bălan a trecut prin momente grele în ultima săptămână. Marțea trecută, artista a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat dureri puternice de stomac. Medicii i-au acordat primul ajutor și au constatat că se confruntă cu un abces abdominal, pe care au reuşit să îl dreneze. După șase zile de spitalizare, artista a fost externată și s-a întors acasă la fiicele sale.

Deși a fost la un pas de operație, competența medicilor și-a spus cuvântul din nou, iar solista a reușit să scape doar cu un tratament. Se pare că abcesul a început să se retragă de la sine, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală. Aceasta a urmat un tratament puternic cu antibiotic și a scăpat cu bine de durerile îngrozitoare.

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infecție foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac sempicemie”, a spus Andreea Bălan, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Potrivit declarațiilor sale, în perioada respectivă s-a simțit atât de rău încât și-a făcut testamentul pe patul de spital. Ea s-a lăsat din nou pe mâna medicilor care au salvat-o în urmă cu un an și jumătate, când a suferit un stop cardio-respirator, imediat după ce a născut-o pe Clara, a doua ei fetiță.

„M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”, a mai spus artista.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.