Cool Stuff

Nu o să-ți vină să crezi ce fel de obiecte colecționează vedetele

Uite ce obiecte colecționează vedetele de la Hollywood!

Unii dintre noi colecționăm stickere, magneți sau cărți poștale. Însă, vedetele de la Hollywood au alte pasiuni, mult mai excentrice. Poate că unii actori colecționează timbre, pantofi sau picturi, însă, anumite celebrități și-au dus pasiunea la extrem, colecționând insecte, arme sau păpuși!

Angelina Jolie colecționează cuțite

Angelina Jolie a dezvăluit că mama ei i-a cumpărat primul cuțit la vârsta de 11 ani, iar de atunci, actrița a transformat acest lucru într-un hobby. De asemenea, Jolie a declarat că și copiii ei au moștenit această pasiune. Fiul ei, Maddox este de asemenea interesat de săbii, având o colecție impresionantă. „Mereu vorbim despre samurai, dar și despre ideea de a-i proteja pe alții”, a povestit Angelina Jolie.

Beyonce are 80.000 de albine

Beyonce a declarat că are în grijă aproximativ 80.000 de albine, și că produce anual 100 de borcane de miere. Artista a declarat că a început să producă miere, pentru fiicele sale, care se confruntă cu diverse alergii, mierea fiind un produs cunoscut pentru propietățile sale vindecătoare.

Katy Perry colecționează șuvițe de păr

Katy Perry colecționează șuvițele de păr ale altor celebrități. Artista a dezvăluit că a început să facă asta, după ce a împărțit un dressing room la premiile Grammy, alături de Miley Cyrus și Taylor Swift. Cântăreața le-a cerut celor două artiste câte o șuviță de păr, iar colecția ei a tot crescut de la an la an. „E poate înfiorător, dar mie mi se pare tare”, a spus Katy Perry.

Claudia Schiffer colecționează insecte

Celebrul fotomodel are o pasiune pentru păianjeni încă din copilărie, iar acum, aceasta are o colecție imensă de insecte, alături de multe enciclopedii despre viața acestor creaturi.

Mila Kunis colecționează figurine Star Trek

Mila Kunis este pasionată de Star Trek încă din adolescență, iar de-a lungul timpului aceasta a colecționat o mulțime de figurine vintage cu personajele din celebra franciză.

Johnny Depp colecționează păpuși Barbie

Deși pe marile ecrane interpretează mereu roluri de bad boy, Johnny Depp are un suflet sensibil, fiind, de asemenea, un mare colecționar de păpuși Barbie, din ediții limitate. Acesta are acasă păpuși Barbie care seamănă cu diferite celebrități, precum Beyonce, Lindsay Lohan, sau Elvis, dar și o întreagă colecție de păpuși High School Musical.

Tom Hanks colecționează mașini de scris

Tom Hanks are acasă sute de mașini de scris vintage, pe care le colecționează de mult timp și pe care încă le folosește uneori, pentru a scrie diferite povești sau pentru a redacta liste pentru cumpărături. În plus, pasiunea actorului pentru mașinile de scris este atât de mare, încât acesta și-a lansat și propria aplicație mobilă, Hanx Writer, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a scrie mesaje, ca la o mașină de scris veche.

Nicole Kidman colecționează monede

Nicole Kidman colecționează monede de ani de zile și are acasă monede antice evreiești, din secolul al VI-lea, i.Hr. Ținând cont de vechimea și raritatea lor, ne putem da seama și cât de valoroase sunt acestea.

 

 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.