Kiss Music News

Bat clopotele de nuntă pentru Edward Sanda și Cleopatra Stratan? Când au de gând să se căsătorească!

Când se căsătoresc Edward Sanda și Cleopatra Stratan?

Edward Sanda și-a cerut în căsătorie iubita, chiar în ziua în care aceasta a împlinit vârsta de 18 ani. Tânărul artist i-a pus inelul pe deget Cleopatrei Stratan, iar acum, toată lumea este curioasă când va avea loc nunta. Din câte se pare, cei doi ar avea planuri mari pentru vara anului 2022.

Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2022 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a declarat Edward Sanda într-un interviu pentru Impact.ro. 

De asemenea, cei doi artiști s-au gândit deja și cum va arăta viața lor de familie și au declarat că își doresc un copil.

„Deocamdată, atât eu cât și părinții mei ne ocupăm de creșterea surioarei mele. Ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile”.

În plus, artistul a povestit că între el și Cleopatra nu există dispute prea des, și că în cuplul lor se discută calm, fără a se ridica tonul.

De fiecare dată când avem o problemă, o discutăm calm fără să ne certăm sau să țipăm unul la celălalt. Noi nu cred că o să ne certăm vreodată, pentru că suntem identici la suflet și la caracter!”, a mai spus Edward Sanda.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.